| AnonimXnX a întrebat:

Salut, nu stiu cum sta treaba cu turul 2 dar dintre cine avem de ales in turul 2 doar dintre Lasconi si Georgescu sau mai intra si latura de Ciolacu? Vreau doar sa nu fie psdistii alesi iar la conducere, multumesc anticipat.Psdistii sa se abțină din comentat

9 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu, doar dintre Lasconi și Georgescu poți alege. În schimb la parlamentare dacă lumea votează majoritar tot PSD, vom fi conduși practic ca și până acum.Nici Aur sau PNL nu sunt bune pentru că ăstea fac coaliție. USR trebuie votat pentru o schimbare în bine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Social democratii n-au mai dat presedinte de vreo 20 de ani.
Insa, au fost mereu la putere si au facut jocurile politice in parlamentul Romaniei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru J0B0MAT):

USR au mai fost votati o data si s-au retras de la guvernare.
S-au suparat ca niste copii si si-au luat jucariile acasa. Daca fac si de data asta o faza din asta?

| mODIN a răspuns:

In turul 2 au ramas Lasconi si Georgescu. Ciolacu a iesit din peisaj.

Vin si alegerile parlamentare unde e inevitabil sa obtina PSD o parte din reprezentanti. Daca 20% din oameni voteaza PSD, atunci aproximativ 20% din parlament va fi controlat de ei. E foarte probabil chiar sa fie partidul cu cele mai multe voturi, dar stai linistit, daca nu trec de 50% asta tot nu inseamna neaparat ca ei sunt la conducere.

| J0B0MAT a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Și crezi că dacă votăm tot PNL/PSD se schimbă ceva față de cum au guvernat până acum? Ori votăm Aur și câștigă Georgescu și avem toți pro-rușii la conducere va fi ok? Georgescu de unul singur nu e o amenințare așa mare, însă cu toate partidele extremiste la putere, eu zic că va fi dezastru.
De aia consider că USR e singura variantă spre mai bine, în ambele scenarii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru J0B0MAT):

Separa Parlamentarele de Presedinte

| minrest a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu, nu s-au suparat ca niste copii, au fost inlaturati de la orice proces important de luare a deciziilor, asa ca nu au mai dat gir guvernarii la care oricum nu mai erau lasati sa participe. Adica matur ar fi fost sa voteze ca primarul, doar ca sa fie in coalitia de guvernare doar cu numele?

| minrest a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Liberalii s-au aliat cu PSD de doua ori, AUR sunt aripa suveranista a PSD, care ii sustine la voturile in Camere, singura alternativa la PSD este USR.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru minrest):

Multumesc, dar nu am nevoie de lamuriri.
Eu doar am raspuns la intrebare.
Liberalii se aliaza si acum cu PSD, in caz ca nu ai observat. Fac orice sa ramana la putere.

Întrebări similare