Urmarirea penala nu este publica, asa ca inainte de instanta imaginile le poate vedea doar cel in cauza si avocatul acestuia, astfel ca este corect ce ti-a spus politistul.
Problema este ca nici persoana in cauza n a avut dreptul sa le vada, decat politistul.
Nu prea cred asta, in cadrul urmaririi penale organul de urmarire penala trebuie sa prezinte invinuitului toate probele care-l invinuiesc.
Daca nu se descurca cu drepturile ce le are ar fi bine sa ceara sau sa-si angajeze un avocat.
Cum adica nu lasa persoana sa-ti povesteasca, n-are telefon? Nu puteti vorbi la telefon sau sa va intalniti? Sau e retinuta persoana la politie?
E corect ce ti-a zis politistul, desi nu mi se pare normal, ar trebui sa aiba dreptul cei implicati sa vada ce a fost pe camere.
Avariile au fost destul de serioase, masina fiind proiectata intr-un alt autovehicul parcat langa bordura si au fost toate 3 persoanele la politie. Politistul a spus ca se duce sa verifice singur camerele si a venit spunandu ne ca este vinovata ruda mea. Chestia dubioasa este ca inainte de a face asta nu o lasa pe ruda mea sa vorbeasca, ii spunea cum sa faca schita desii el nici macar nu a vrut sa se prezinte la locul accidentului.
Pai poate chiar e vinovata ruda ta, e foarte posibil.
Ca nu o lasa sa vb, e altceva, nu stiu de ce a facut asa politaiul.
Tu esti un pusti de 16 ani. In ce calitate soliciti tu inregistrari video si informatii despre ancheta in cazul unui accident in care nici macar nu ai fost implicat?
Daca persoana din familie considera ca ceea ce prezinta politistul nu este real poate cere o expertiza a accidentului atat in faza de urmarire penala, cat si in faza de judecare.
Dar intai sa-si angajeze un avocat, daca el considera ca este nevinovat. Chiar si in caz contrar.