| AndreiG11 a întrebat:

O sa incerc sa fiu cat mai explicit.
Bunica mea s-a despartit de fostul ei sot, recasatorindu-se. S-a recasatorit, au cumparat un apartament impreuna, pe numele lui, urmand s-o treaca si pe ea in acte. Intre timp, casatoriit legal fiind cu ea, bunicul i-a facut acte de vanzare-cumparare pe apartament fiului sau din precedenta casatorie declarand ca e necasatorid, el fiind casatorit de fapt cu bunica mea.
Bunica mea a murit, detin certificatul de casatorie si actul de vanzare-cumparare unde declara si semneaza ca nu e casatorit, vreau sa stiu ce pot face si daca se mai poate face ceva. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| FeliciaCorinaA a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu un avocat insa daca a fost bunica ta nu cred ca ai sanse la ceva din apartamentul asta. Nu cred ca ea a lasat vreun testament deci sotul e cel care are dreptul si copilul lui dat faptul ca are si acte. Te sfatuiesc sa te duci la un avocat pentru ca daca acest om a scris ca este necasatorit si de fapt, era casatorit legal cu bunica ta, poate judecatorii si-au dat seama ca a mintit si il vor obliga sa va dea niste bani, oricum, niste maruntei. Nu prea vad o rezolvare in favoarea ta. Informeaza-te. Daca merita sa il dai in judecata fa-o, daca nu te vei alege cu nimic multumeste-te cu faptul ca fiecare isi va primi pedeapsa pentru faptele lui.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu nu ai ce face, pot face ceva fiii/fiicele bunicii, in calitate de mostenitor.
Ar putea ataca acel contract de vanzare-vumparare pentru declaratie falsa a vanzatorului si ca o donatie deghizata.
In prealabil ar fi bine sa consulti un avocat, care sa vada toate actele si atunci te va putea sfatui mai bine.