| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! O sa vina un război este adevărat? Unchiul meu spune si ma bate la cap ca vine războiul și ca s-a terminat tot, ca am dat de carnet degeaba și alte lucruri. Pana la urma chiar va fi un război? Eu nu vreau Doamne ferește deja am rămas și fără tata și îmi este foarte greu fără el ca a murit anul trecut. Nu mai vreau suferință deja am avut probleme după moartea lui sa rezolvam problema de familie și altele, deja noi ca popor suntem amărâți dar apoi sa mai vina și pacostea pe cap. Funda!

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De cand se cunoaste Istoria omenirii, nu a existat nici macar o singura zi fara razboi, undeva.
Asa e firea Omului. Cineva totdeauna doreste sa arata ca e "cel mai" si pentru asta vrea sa-si arate muschii.
Ca urmare, vor mai fi razboaie, dar nu se stie cand si unde.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| sabin89 a răspuns:

Lasă că se duce Vasile Dâncu cu o năframă în vârf de băţ la Vladimir...

| Lukasssz a răspuns:

Normal ca nu.

| Brizbriz a răspuns:

NIMENI nu vrea razboi "cu adevarat"
in primul rand Putin vrea cel mai putin, din cauza ca el e cel mai bogat om din lume (pe la spate, dar tot a luat jumatate din averile tuturor oligarhilor rusi) si nu vrea sa se aleaga praful... RADIOACTIV de averea lui

| CIaudiu a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un asa negativist lângă tine chiar ca te va paste războiul, unul "lung lung".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit. da scroll pe tik tok mai un xxx sti tu la ce ma refer si totul ii bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca i pasa la putin fix undeva ca suferi si ca ai dat carnetul.
O sa astepte pana faci 5000 km si dupa o sa atace ucraina. Happy?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să nu disperi pentru ceva ce nu s-a întâmplat, chiar dacă are potențialul de a se întâmpla. În acest moment, dacă intrâm în război, o facem pentru a susține Ucraina, nu suntem țintă directă. Imaginează-ți că e Putin împotriva tuturor statelor NATO plus ce mai vine din America.

Economic va fi mai greu, dar când a fost ușor în România? Absolut niciodată. Ba chiar trăim vremuri cum nu am mai trăit, nu suntem așa de picați din pom în fața unui posibil pericol.
Nu e momentul să te blochezi. Important e să continui cu ale tale. De ce să te pierzi acum de realitate? În acest moment, ești cât se poate de integru. Nu lăsa frica de viitor să te schilodească sufletește.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt razboaie in unele tari, dar nu cum crezi tu. Economice si d alea de tusesti laughing nu zic ca este asa ceva in Romania, dar pe vremea asta nu mai cred ca face nimeni razboi cu pistoale sau cum zice bunicul tau.

Răspuns utilizator avertizat
| Niciunnume81 a răspuns:

Ucraina nu e în NATO deci poate rămâne neutra. Dar economia globala va avea de suferit