anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Poate cineva să mă ajute, spunându-mi care e procedura prin care pot susține reexaminarea probei practice moto, în alt oraș decât cel de care aparțin? În orașul din care sunt, nu sunt locuri disponibile. Va trebui să-mi fac viză de flotant în orașul în care vreau să fiu reexaminat, să fac cele 6 ore (obligatorii) de conducere moto să mă duc la agenția DRPCIV din orașul respectiv?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Examinarea pentru obtinerea permisului de conducere se poate sustine numai in judetul unde ai localitatea de domiciliu sau de resedinta (flotant). Daca nu vrei s-o sustii la domiciliu atunci trebuie sa ai viza de resedinta si sa te reprogramezi acolo, procedura este aceeasi ca la domiciliu.

| dinaprilie a răspuns:

M/ai vrei si permis? De ce nu donezi de pe acum de ai de donat.

| Violleta2022 a răspuns:

La momentul asta nici un judet nu are locuri disponibile pentru ac sunt extremd e multe progarmari si fiecare isi asteapta randul.
Ma indoiesc ca te va lua cineva in spatiu, umbland pe la Politie cu tine, ca sa-ti faci tu mutatie de domiciliu in alt judet, doar de dragul de a da examenul cu 1 luna mai devreme, decat in orasul tau.
Ai rabdare si stai la coada, ca nu au intrat zilele in sac, asa cum stau toti cursantii.
Graba strica treaba si de multe ori pici traseul si mai intri la o alta reprogramare dupa alte cateva luni.