anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

poate suna ciudat. Am un prieten,care de-o vreme a dat de un tip care vinde țigări de contrabandă,marca compliment și Marvel cică sunt ieftine ( eu nu fumez) de când le consuma parcă e alt om,mai bine zis drogat,pana și părinții au probleme grave cu el, eu il cunosc pe ăla cu țigările, și acum întrebarea: se poate denunța la poliție fara a ști cine l-a dat în gât? Ceva gen anonim?

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Politia in mod normal nu ar avea voie sa spuna cine esti, dar crede-ma ca la noi politia nu va face asa.In ziua de azi daca face cineva pe scara bocului scandal chiar daca ii spui politistului sa nu te de-a in gat ca tu ai sunat o face ca sa isi usureze el munca si sa nu dea explicati.
Spunele parintilor lui si lasa-i in pace ca nu e treaba ta. Faca parintii lui plangere ca nu copilul tau cumpara tigari de la ei.Plus ca nu cred ca vrei sa umbli pe la politie ca martor, sa dai declarati...

| LPCTSTR a răspuns:

Categorie incorecta.
Insa da, daca el nu te stie si nici macar nu ridici suspiciuni, se poate sa-l ridice fara a sti.

| Valyasdfg a răspuns (pentru LPCTSTR):

Mă refer la poliție sa mă zică pe mine cum că eu l-am denunțat, adică să mă înțeleg cu polițiști sa fiu anonim

| Balanica12 a răspuns:

Poti face asta + ca politia este obligata sa nu-ti spuna numele asta mai putin conteaza. Partea nasoala este ca te va lua si pe tine la raspundere probabil va crede ca si tu faci parte di acest colectiv. Te complici parerea mea. Faci ce vrei nu recomanda nimic laughing.