| pisica90 a întrebat:

Salut,pot elibera o scutire fara a ma prezenta la medic eu personal? Adica sa o elibereze părintele meu pentru mine.

6 răspunsuri:
| newaccountbye a răspuns:

Mie mi-a dat doctorul de familie și știu ca e posibil pentru ca am mai auzit persoane. Poate depinde și de medicul tau

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici tu si nici parintii nu pot "elibera" nici o scutire medicala.
Pentru a obtine o scutire medicala trebuie sa te prezinti personal la medic, acesta te consulta si-ti elibereaza scutirea, daca esti bolnava.

| sierra1 a răspuns:

Părintele e medic?

Bula
| Bula a răspuns:

Parintele NU poate elibera scutire! Scutire poate da doar medicul.

Parintele poate motiva maxim 3 zile de absenta (in caz de probleme familiale sau evenimente medicale deosebite (de exemplu: o diaree).

| Freya1 a răspuns:

În general dacă merge mama sau tata la medic și ii spune ca a-ti avut ceva probleme acasă, sau tu ai avut ceva probleme și ai nevoie de o motivare îți dă.Nu e chiar ok, ca el ar trebui sa îți de-a pe baza medicala și în urma unui consult, dar uni medici îți mai dau și fără atâtea consultații.

| Violleta2022 a răspuns:

NU! Scutirile medicale sunte eliberate numai de MEDICI si nu se elibereaza fara a se vedea bolnavul, fiind ilegal.

Parintele tau nu poate elibera scutire medicala, ca nu este medic si nici tu, ca esti copilas.

Întrebări similare