| Utilizator600cmc a întrebat:

Recent m-am hotărât să aplic la M.A.I. Brigada rutieră/ordine publică.
Mediile la purtare le-am avut între 8 și 9 iar in ultimul semestru media 7.
Am un tatuaj, pe mâna la încheietura, mic.
Întrebările mele sunt:
Mai sunt "legile" comuniste care interzic celor tatuați o carieră in politie? Pot intra cu tatuajul de pe încheietura?
Media la purtare in anii de liceu fiind între 8-9 iar in ultimul semestru media 7.
Ce probe sunt pentru Politia rutieră(de pe extern). dar pentru ordine publică?
P.S: Am fost acceptat cu tatuajul și media la purtare în cadrul Ministerul Apărării Naționale, am luat psihologicul și probele sportive însă m-am retras din motive personale.
Doresc să intru in cadrul Miniserul Afacerilor Interne.
Doresc răspunsuri de la persoane care cunosc intr-adevăr Interimarii ce mă pot ajuta! Mulțumesc frumos!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a da admitere la o scoala de politie, indiferent daca Academia de Politie sau o scoala de agenti de politie, se cere ca media generala la purtare a anilor de liceu sa fie de cel putin 9.
Pentru incadrerea din sursa externa nu se cere o anumita medie minima la purtare a anilor de liceu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La purtare ai nevoie de media 8 in anii de liceu.
Si tatuaje poti avea atat timp cat uniforma le ascunde complet, deci daca e la incheietura tu nu prea te califici.

| Classiffied a răspuns:

Nu.dar inca mai sunt legile nesimtite. putin probabil sa reussesti tu sa intri in politie fara pile. daca vei intra probbail la un moment dat vei da de un smecher( fiu de primar nepot de ministru etc) si apoi te va arde sefii ca dc l-ai amendat nu aveai voie. vei sfarsi la batranete cuo pensie de tot rasul. dar succes oricum.