| AlexV1905 a întrebat:

Salut! Saptamana viitoare as vrea sa merg sa dau pretestarea pentru categoria B...am totusi niste intrebari.
1. Daca nu am intrat la ore de legislatie si am invatat acasa, are ceva? Mi-a zis doamna de acolo ca se fac pe meet dar nu am primit nici un cod pe wapp cum a spus ea.
2. Daca nu iau ce se intampla? Si cam cat de greu este? Pot sa dau de mai multe ori sau ma ajuta acolo cineva daca nu stiu? La modul ala gen sa ma lase in lumea mea sa copiez sau sa intreb pe cineva.
Multumesc anticipat! happy

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pre-testarea se poate face la scoala cu care faci tu orele de soferie.
Contacteaza-i si vezi ce se intampla cu linkul promis.

In ce priveste Testarea oficiala la Legislatia Rutiera, se da la sediul Politiei, sub supravegherea unor politisti.
Asadar, in timpul examenului nu se poate vorbi cu nimeni si nici copia.
Ai picat testul, mai pui mana si inveti si te re-programezi la o alta testare, cand gasesti loc liber.
Ti-ar fi prins bine sa mergi la cursurile scolii, fiindca explicatiile profesorului sunt extrem de utile, sa le intelegi logic si sa-ti vina usor a le aplica in trafic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se intampla nimic. La scoala dai testul ala pana il iei

| Nonononono1 a răspuns:

1. Nu e nicio problema
2. Daca nu iei, mai dai pana o iei. E fix un chestionar ca la sala data la politie. Nu mai greu, nu mai usor. Despre ‘atmosfera’, nu stiu ce sa zic. Depinde de supraveghetor. Cand am dat-o eu, am avut colegi care copiau de pe telefoane si nu a spus nimic. Succes