Deci, eu sunt cetatean american, si stau de 1 an in Romania (m-am intors dupa 10 ani). Si planuiesc sa mai stau macar inca 6 ani. Ce-i drept, banii ii fac in America, asa ca nu ma lovesc de probleme financiare. In principiu, imi place Romania, da.
Ma bucur sa aud asta, iti doresc succes! Oricum Romania nu e SUA (parerea mea) si doar atat ca avem relief frumos (care se cam termina si acela-padurile), munti, traditii si cam atat.
SUA are relief si mai frumos, ca are cam toate tipurile de relief. Adica nu neaparat mai frumos, dar mult.
Daca nu as fi si roman, probabil ca nu as fi venit in Romania, dar aici am familie, prieteni, etc. si am simt ca acasa.
Eu stiu ca are relief frumos. Nu am fost niciodata in SUA, dar sper sa merg intr-o zi! Am auzit multe despre SUA, dar nu am vazut-o, doar in imagini si in filme. De aceea eu, chiar daca sunt roman nu pot sa zic ca tara noastra e mai frumoasa ca SUA, Spania, Germania sau altele. Nu exista grad de comparatie...
Nu,bro...Nimic,e praf! Nu prea mai sunt soluții.Ar trebui format un grupde proteste ceva, să schimbăm țara asta! ar trebui un conducător calumea, dar cine mai vine să schimbe România...prea multe de făcut.Asta este(am 13 ani știu că nu prea contează ce spun dar plănuiesc să ies din țară când voi putea, nu vreau să mor de foame cu 2 facultăți)
Orice parere conteaza, si a ta la fel. indiferent de varsta si alte,, etichete''. Iti urez succes! Iti dau un sfat : De cate ori ai ocazia spune-ti parerea, implica-te in ceva! Asta e un alt defect, mentalitate gresita la romani :,, sa taci!''
Nu prea mai avem ce iubi la tara asta.
Daca am putea spune ceva de iubire, am putea spune ca iubim o persoana din tara asta, atat!
Daca eu la varsta asta gândesc asa..pai ceilalti ce mai au de spus?
Tara asta nu mai exista, doar noi existam.
+ Sper ca nu am un raspuns pe langa ceea ce vrei tu sa explici, eu asta am inteles.
Mersi de raspuns! Ai dreptate ce ai zis si cu privire si la,, Tara asta nu mai exista, doar noi existam.'' -bine punctat
TpuNoName123 întreabă:
CobraLeon întreabă: