| Diana345 a întrebat:

Se mai da sala daca ai picat orasul? Am auzit ca s-au facut noi reglementari si nu gasesc nimic despre acest subiect doar informatii din lunile trecute. Stiti voi ceva?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se mai da. Inca nu au aparut noi reglementari in acest sens. S-ar putea sa apara atunci cand se vor aproba modificarile si completarile la OUG 195/2002, s-a spus ca vor fi adoptate, tot prin OUG, miercurea viitoare.

| Diana345 explică (pentru Ioandelasal):

Prietena mea a cazut acum 3 zile la oras si acum din cate stiu trebuie sa astepte 15 zile pentru a da iarasi sala. Deci pana miercurea viitoare ar stii sigur daca trebuie sa se mai duca sau nu... Banuiesc ca se vor publica noile reglementari, nu?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Diana345):

Cred ca da, cel putin asa spunea Ponta. Nu se stie daca va fi si prevederea aceasta.

Buna. Ai mai aflat ceva despre asta? Astazi am vazut niste stiri dar nimic despre acest subiect. Daca stii ceva, scrie-mi si mie aici, te rog. Multumesc!

| Ioandelasal a răspuns (pentru Diana345):

Da, astazi Guvernul a considerat modificarile ca un proiect de lege si l-a trimis in Parlament, pentru discutie si adoptare. Nu se stie cum va arata si cand va fi adoptat de Parlament si nici daca modificarile adoptate vor contine si acea modificare.

Deci se da in continuare sala...

5 răspunsuri: