Va trebui sa spui ca esti urmarit penal, pentru ce infractiune, stadiul dosarului de urmarire si in ce tara.
Pai treaba e ca nu știu nu am mai primit nici o înștiințare și cazierul îmi apare curat poate a fost clasat
Intereseaza-te in la organul din tara respectiva care ti-a intocmit dosarul penal si solicita sa-ti trimita solutia.
Daca a fost clasat, cu atat mai bine pentru tine.
Tu declari în autobiografie tot ce ai făcut până acum, inclusiv ce ai făcut în străinătate și că ești cercetat acolo
Cine e omu ala zau ca ma duc după el sa bem o bere?
Nu e treaba ta acum să știi cine e omul ăla.
Tu o să scrii autobiografia și o să fie citită.
După aia vei afla dacă vei fi angajat.
În general, pentru a deveni angajat al (MaPN), trebuie să îndepliniți o serie de criterii și să treceți prin un proces de selecție riguros. În ceea ce privește existența unui dosar penal într-o altă țară, este important să fiți complet sincer în ceea ce privește această informație în timpul procesului de aplicare și selecție.
În ceea ce privește impactul unui astfel de dosar penal asupra posibilității de a fi acceptat la MaPN, acest lucru depinde de natura și gravitatea acuzațiilor din dosarul penal și de politicile și regulile specifice ale Ministerului. Este posibil ca existența unui dosar penal să conducă la respingerea aplicației dvs. de către MaPN.
În orice caz, ar trebui să obțineți informații clare și precise despre cerințele de înscriere pentru MaPN, inclusiv în ceea ce privește cerințele legate de dosarele penale, și să completați aplicația cu sinceritate și acuratețe. În cazul în care aveți întrebări specifice despre procesul de selecție, puteți lua legătura cu MaPN și solicita informații suplimentare.
Funda, te rog!
anonim_4396 întreabă: