| BigLike a întrebat:

Salut, stie cineva daca este posibil sa fac o procura fara ca eu sa fiu prezent la notar? Am fost pus in izolare si am nevoie urgent sa fac o procura dar nu ma pot deplasa la un notar. Vreau sa stiu daca exista vreun notar care ar putea sa imi faca procura iar eu sa semnez electronic sau o alta modalitate prin care pot face aceasta procura in conditiile date. Multumesc

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mai exista doar o singura posibilitate, respectiv sa soliciti deplasarea notarului la domiciliul tau. Vei plati mai mult pentru procura.

| sierra1 a răspuns:

Ai putea chema notarul la tine...dar pregătește-ți bani la greu!

| mi25 a răspuns (pentru sierra1):

Nu costa asa de mult deplasarea. Acum 2-3 ani am dus un notar la cineva si la costat in plus 60 de lei.

| sierra1 a răspuns (pentru mi25):

Atâta ia (la sediu) pentru autentificarea unei nenorocite de pagină

| mi25 a răspuns (pentru sierra1):

Da, dar daca se deplaseaza la domiciliu trebuie sa platesti in plus.

| relian a răspuns:

Suna notaru, cauta pe net, vad ai internet odata ce scrii pe aici. Timpu asta cat ai scris intrebarea, cautai o adresa de notar acolo la tine, sunai si deja stiai ce trebuie sa faci, ori daca se poate face in alt mod deat sa fii tu acolo prezent.
Notarii nu stau pe TPU laughing iar sansa sa gasesti pe cineva care sa fi fost exact in situatia ta slabe sanse.

| Werrich a răspuns:

Notarii nu au program duminică, sună mâine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai vreo cunostinta notar... poate incerca sa semneze in locul tau...big grin
Dar e...pe sub mana treaba. Ca sa zic asa. Nu stiu cine accepta asta.

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Notarul nu-si risca functia si libertatea pentru asa ceva.