| Apintei_Andrei_2002 a întrebat:

Salut, stie cineva daca se trece la impozit o amendă pe care nu aș vrea sa o platesc? Fiindcă nu am bani deocamdată.
Am luat-o pe stare de urgență fiindcă am fost prins afara dupa ora 10 si am primit 10 milioane amenda, va rog daca știți sa ma informați si pe mine va rog.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

"Nu as vrea sa o platesc"

Crezi ca e dupa cum vrei tu? nici eu nu as vrea multe, nu as vrea ca chinezii sa traieasca cei care au facut asta, dar e dupa cum vrem?

Se baga la impozit dar daca nu ai bani acum nu ai sa ai nici atunci happy

Din cate stiu amenda este de 2000 dar 1000 de lei daca o platesti in 15 zile, deci dupa perioada de 15 zile o platesti intreaga...
Intreaga o poti plati fara alte penalitati pana la sfarsitul anului fiscal, adica cand trebuie sa platesti impozitul pe casa, masina sau ce ai tu, din acel moment daca nu e platit la sfarsit de an incepe sa curga penalitati /zi de intarziere.
Cel mai bine este sa o platesti candva.

| Holiday a răspuns (pentru Simpatic):

"...din acel moment daca nu e platit la sfarsit de an incepe sa curga penalitati /zi de intarziere."

Amenzile nu genereaza penalitati sau dobanzi. Si peste 100 de ani tot atat e.

| Apintei_Andrei_2002 explică (pentru Simpatic):

Am 17 ani si cred ca am luat doar 10 milioane datorită faptului ca încă sunt minor, mai am o săptămână până trec acele 15 zile

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se trece efectiv la impozit dar vei apare mereu nu amenda neplatit la sectia financiara si la un moment dat de buna voie sau fortat tot o vei plati. Acum ai avantajul ca poti plati jumatate daca nu au trecut 15 zile

| sierra1 a răspuns:

Nu se trece la impozit dar tot o plătești dacă nu cumva o contești in justiție

| danutzu96 a răspuns:

Nu o sa iti zica nimeni nimic deocamndata, dar la un moment dat tot o sa trebuiasca sa o platesti.