| ikebana2 a întrebat:

Salut,stiti cumva testul auto 13 din 15 unde se da la BUZAU?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002, citez:
"(3) Verificarea cunoasterii regulilor de circulatie de către  contravenient se efectueaza de către serviciul politiei rutiere care îl are în evidenta, în cazul în care sancţiunea a fost aplicata ca urmare a savarsirii unei contraventii pentru care legea prevede suspendarea dreptului de a conduce pentru 30, 60 sau 90 de zile sau, după caz, a fost majorata cu 30 de zile.
  (4) Verificarea cunoasterii regulilor de circulatie consta în  completarea unui test-grila, ce contine 15 intrebari din legislatia rutiera. Este declarata "promovata" persoana care a formulat răspunsul corect la cel puţin 13 intrebari.
  (5) Contravenientul este obligat sa sustina examenul de verificare a  cunoasterii regulilor de circulatie, în perioada executarii sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, în zilele stabilite, saptamanal, la nivelul serviciului politiei rutiere."
Fata de aceste prevederi va trebui sa te interesezi la politia rutiera Buzau. Locul sustinerii este tot la sala de examinare, doar ca in zilele si orele stabilite pentru aceasta.

| ikebana2 explică (pentru Ioandelasal):

Da stiam asta...dar pe mine ma intereseaza strict ora\orele si locatia pentru judetul Buzau (de unde am si permisul)

| Ioandelasal a răspuns (pentru ikebana2):

Atunci va trebui sa te interesezi acolo, nu cred ca sunt asa de multi, asa ca s-ar putea sa fie stabilita o zi sau doua pe saptamana si numai anumite ore.

| Ghostplayer a răspuns:

Eu l-am dat la Galati...Depinde de cum esti instruit de politisti. Funda? big grin

Întrebări similare