Poti sa sustii testul practic si in alt oras, din alt judet, dupa ce iti stabilesti acolo domiciliul sau resedinta (flotant).
Nu mai trebuie sa sustii testul teoretic.
Parerea mea este ca nu are rost, daca ai facut scoala de conducere in Iasi, iti va fi mai greu in alt judet.
Trebuie neaparat sa imi fac mutatia, nu e ca vreau eu. Am sunat la scoala de soferi si secretariata, sotia patronului a zis ca trebuie sa dau iar sala acolo.
Nu este adevarat.
Conform Ordinului MAI nr.268/2010, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"Art. 12. - (1) Calificativul «admis» la proba teoretică permite susţinerea probei practice în perioada de valabilitate a cursului de pregătire teoretică şi practică prevăzută la art. 36 din Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006, cu modificările şi completările ulterioare. Pentru candidaţii prevăzuţi la art. 6 alin. (3), calificativul «admis» la proba teoretică este valabil un an de la data înregistrării acestora în aplicaţia informatică de examinare."
Da' nu poti sa mai zabovesti pe aici pana termini si iei si orasul? La o adica poti sa te muti, vii in Iasi sa dai de permis, si dupa ce il iei poti sa faci si mutatia. Asa mi se pare cel mai practic.