anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt eu singurul de parere ca "cei care au fost prinsi beti la volan nu ar trebui sa li se mai dea voie sa sofeze in viata lor? De ce zic, unu la 19 ani a fost prins beat la volan, ii se da un rahat de amenda si gata. Acum la 25 de ani iar s-a urcat beat la volan, doar ca acum face un accident unde omoara o femeie (cea din cealalta masina). Nu ar fi fost femeia aia in viata daca scursurei astea umane ii s-ar fi luat carnetul?

"Când uciderea din culpa a unei persoane este savârşita de un conducator de vehicul cu tracţiune mecanica, având în sânge o îmbibaţie alcoolica ce depaşeşte limita legala sau care se afla în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani."

De ce lu" asta ii s-ar permite dupa 15 ani sa iasa din inchisoare? Femeia aia e moarta ca el ca un cocalar fara viata s-a urcat beat mort la volan. Si nu se stie daca ar face 15 ani, daca e ca gaina sau ala de comedie din Romania care a omorat (parca, nu stiu sigur povestea) 2 oameni si nici nu a facut puscarie macar. Pentru cine sunt legile astea pana la urma?

Am postat aici intrebarea pentru ca voiam raspunsuri mai serioase, sper sa ramana in acest "repart".

39 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

Apriciez raspunsul tau. Nu este un mod de gandire idiotic, doar nerealist. tongue Da, intr-adevar este pacat ca exista oameni care nu se pot controla si nu pot actiona intr-un mod responsabil nici in ziua de azi.

| Happyjump a răspuns:

Ai dreptate, legi idioate, unu' și-a ucis iubita și a scăpat cu o amărâtă de cauțiune

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Happyjump):

De ce nu ma mira. i-a dai o palma la unu cu bani ca te baga in puscarie nu stiu cati ani. nici nu am cunvinte

| Happyjump a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce să faci? Prostia ne înconjoară.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Happyjump):

Mai degraba saracia ( mai ales in cazul de mai sus). daca toata lumea ar avea bani in ziua de azi crezi ca "mita" ar mai exista? nu. ar fi fost mult mai multa dreptate in chestiile astea. si al" bogat ar face inchisoare ca oricare altul.

| Happyjump a răspuns (pentru anonim_4396):

Sărăcia,prostia și tot ce-i mai rău

| rapp2020 a răspuns:

Si eu cred la fel.nu ar trebui sa se mai dea voie sa conduci, cand te prinde odata beat

| ZEU93 a răspuns:

Si aia de violeaza ar trebui sa fie castrati.

| GeorgyGirl a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere sa omori un om pentru ca nu te-ai abtinut la bautura cand conduci meriti asta cel mai mult fara carnet pe viata!