Întrebare recomandată | WizzArd3344 a întrebat:

Salut, tocmai ce mi-a venit astazi acest pc (https://www.cel.ro/......zNDwoNQ-l/ ), l-am prins la un pret putin mai ieftin, deoarece era recent pus pe site. Problema este ca a venit fara placa video, placa video este pur si simplu lipsa, nicio urma, nimic. Am facut cerere din aceea la service pentru a imi amplasa placa video, deoarece in descriere scrie clar ca este dedicata, iar aceasta lipseste, am discutat cu ei, acestia mi-au recunoscut ca este o eroare de configurare, i-am rugat daca pot sa imi trimita altul bun sau macar sa imi monteze placa video bineinteles. PC-ul l-am luat cu 1665, ulterior s-a facut 2600. Acum dupa incident este inactiv, nu mai face parte din oferta. Am discutat cu ei si mi-au spus ca daca vreau placa video montata sa achit 1000 lei. Adica practic pretul de pe site, 2600. Nu stiu cum vine asta, e teapa mai mare decat pe olx. Pot face cumva sa imi recapat prejudiciul?

2 răspunsuri:
| waifadore a răspuns:

Trebuie sa te judeci cu ei. Gaseste-ti dreptatea si nu lasa compania sa-ti fure banii! Citeste cu atentie termenii si conditiile si bombardeaza-i cu email-uri.

Răspuns utilizator avertizat