| Arikumo a întrebat:

Salut, TPU.
Aș vrea să vă întreb, voi ce părere aveți despre țigani? Nu, nu voi folosi un termen mai politicos pentru aceste creaturi pentru că nu se merită.
Personal, eu consider că ceea ce a făcut Antonescu a fost foarte corect, si că ar trebui considerat un erou național, nu un criminal de război.
Eu nu cred că există țigani buni, și chiar dacă ma înșel, sunt foarte puțini.
Dacă ar fi după mine, i-aș extermina pe toti, deoarece am ajuns să ne fie frică in propria țara, din cauza unor gunoaie venite din India cărora li s-au urcat drepturile nemeritate la cap.
Și da, chiar pe toți, sa nu lăsăm o marjă de eroare.
Voi ce credeți?

5 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Eu sunt de acord cu fiecare cuvant pe care l-ai spus!
Moarte jegurilor de tigani!

| NevastuicAaA a răspuns:

Complet de acord!
Ce a inceput Hitler a facut foarte bine, pacat ca nu a continuat.
Dar Romania si Bulgaria in special au fost "marele norocoase" sa fie populate cu tigani.Pentru ca suntem in UE si suntem state "civilizate" nu avem voie sa ii alungam, omoram, pentru ca este rasism.Dar tot globul ne impinge pentru ca tara noastra este populata cu tigani si incearca sa se pazeasca de ei.De aici este si discutia cu spatiul schengen.Dar o data tot o sa scape tiganii prin Europa, America...

Partea cea mai proastra este ca se corcesc si romanii.Si romanii au inceput sa fie precum tiganii.

Cea mai buna solutie este exterminarea lor sau in Afganistan de unde au venit.

| Wehrmacht a răspuns:

Sunt de acord.Oricum...singura metoda de a face asta cred ca este sa trimiti soldati.Si soldatii astia nu trebuie sa aiba uniforma pe ei, pentru ca nu vrei sa se stie cine a facut asta.Si poate sa intervina si politia ca "sa incerce sa ii opreasca" pe astia, dar sa foloseasca munitie inofensiva.Cred ca asta ar fi o metoda buna de a ii extermina pentru ca:
-Nu se stie cine a facut-o.
-Pentru oamenii care nu stiu ce se intampla de fapt o sa arate asa:
Aia omoara, politia incearca sa ii opreasca dar nu reusesc.

| MrAnderson a răspuns:

Minti tinere si inflacarate...

Ura naste ura, prieteni. Azi lovesti pe cineva, maine un frate de-al sau te va lovi pe tine, poimaine fratele tau il va lovi pe fratele sau...si tot asa.
Tiganii, cu privire la denumirea asta sunt de acord, nu au fost niciodata integrati cum trebuie. Nu e vina cuiva anume.
Poate a comunitatii romanesti, poate a Guvernului etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Termen mai politicos?! Păi ce naiba, nu sunt ţigani? De ce ar fi o insultă să-i spui cuiva că este ceea ce a fost, este şi va fi. Eu ar trebui să mă simt jignit dacă cineva-mi spune că sunt român?

Cât despre Antonescu, acesta este considerat criminal de război doar de cei prea uşor de manipulat şi de cei cărora le tremură chiloţii şi acum de posibilitatea apariţiei unui nou om, un nou lider precum Mareşalul.

Există anumiţi ţigani buni, cei care nu dau aspectul că ar fi nişte ţigani şi cei care nu latră zi şi noapte peste tot unde merg că ei sunt nişte ţigani cinstiţi, diferiţi de ceilalţi.

Dacă ar fi şi după mine, aş extermina mai multe popoare, nu doar cele ţigăneşti, că multe sunt nişte jeguri ce nu-şi merită locul pe acest pământ. Dar, trebuie să fim oameni buni, model şi să dăm dovadă de empatie şi compasiune, iar din complezenţă, să nu spunem lucruri rele despre ei.

Afară, afară, cu ţiganii din ţară.
Afară, afară, cu bozgorii din ţară.
Afară, afară, cu jidanii din ţară. laughing