Testul practic il poti da in termen de maximum 1 an de la terminarea scolii de conducere. Il poti da in decembrie, daca nu depasesti acest termen.
Pai eu m-am inscris in scoala de soferi in luna ianuarie... Deci il pot da in dec nu?
Atunci poti sa-l dai linistit in decembrie, termenul se socoteste de la terminarea scolii si nu de la inscrierea la scoala.
Pai si trebuie sa fie cineva care sa mi-l amane in fiecare luna sau doar atunci cand te striga politistul pentru traseu si nu esti prezent te autoprogrameaza pentru luna viitoare automat si tot asa pana cand o sa fiu prezent, adica in dec...
?
Nu te programeaza din oficiu, trebuie sa te programezi tu.
Pai si eu daca sunt plecat? ce fac? Altcineva nu mi-l poate amana?
Am impresia ca nu vrei sa pricepi. Nu trebuie amanat neaparat, desi ar fi bine sa instiintezi ca nu te prezinti, datorita plecarii din tara. Te vei reprograma la reintoarcerea in tara.
Am inteles dar problemea e in felul urmator... Pe cine sa instiintez ca nu ma prezint? Ca aici nu inteleg? Pe instructor sau pe cine? (mentionez ca instructorul meu este plecat in Germania si nu pot da de el)
Poti instiinta serviciul de permise, pentru a programa pe altcineva in locul tau.