| AoDarkness a întrebat:

acum o saptamana eram cu un prieten pe strada si mergeam spre sală, atunci un țigan ne-a fluierat sa mergem la el, prima oară l-am ignorat după ă fluierat din nou, dar de data asta si mai tare si pana la urma am mers. După ce am plecat de lângă el prietenul meu mi-a zis ca e periculos(are o grămadă de arme, a omorât multe persoane, tehnic e spaima orașului deoarece toți il stiu si le e frica de el), atunci era foarte beat și credeam că o sa uite de noi, dar ieri s-a îmbătat iar si din noi ne-a chemat la el(Ne saluta prima oară, după ne pupa pe frunte, si dupa parerea mea pare destul de instabil). Nu stiu ce sa fac, deoarece nu vreau sa evit toată zona pe unde stă(dar pana la urma cred ca asta o sa ajung sa fac), deoarece pe acolo trec aproape zilnic si stau o grămadă din prietenii mei. M-am gândit să îl reclam la poliție, dar am auzit ca politia n-are ce sa-i faca si daca află ca l-am reclamat sigur o sa caute răzbunare, având multe conexiuni.
P.S: Nu stiu daca aceasta este o categorie bună pentru întrebare.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata, din ce spui, n-ai avea pentru ce sa-l reclami la politie.
Cel mai bine este sa-l ignori si sa cauti sa nu te mai intalnesti cu el.
P.S. Nu imi vine sa cred ca este chiar asa cum spui, ca ar fi omorat multe persoane, astea sunt doar povesti.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignorati-l, asta trebuia sa faceti de prima data.

| AlinaInk a răspuns:

Ocolosete zona in care sta, o sa te uite.