Nu prea stiu ce sa zic. Vrei sa-i iei gatu', sa-l platesti de bun? Hai sa zicem asa, eu ma iau de tine, si tu scoti brisca. Acum ce sa fac, sa scot si eu brisca mea? Sau sa mor? Ce imi recomanzi? Poate ca tiganii aia stiu sa dea bine cu sisu, si tu nu stii. In cazul asta, daca se ajunge la cutite, esti un om mort. Ce zici tu butterfly (se numeste balisong) e pentru anumite trucuri, nu e prea bun caci nu se deschide instant. Dar nu asta e important, ce conteaza e ca nu se merita sa devii cutitar pentru ca se iau tiganii de tine. Cutitele sunt foarte periculoase. ''Cine scoate sabia, de sabie va pieri'' scrie in Biblie. Salut.
Cum îi atragi, miroși frumos? Cu ce îi provoci? Tu nu ai un părinte, un tată, care să te ajute în situații dificile? Decât să achiziționezi arme albe, mai bine cumpără-ți un spray cu piper și (doar) dacă ești atacat fizic, nu verbal, îi pulverizezi. Poate că ei vor adora mai mult mirosul de piper. Deși, cred că vârsta minimă legală pentru achizitionarea acestui produs e de 18 ani.
Asa cum au spus si ceilalti utilizatori, NU are rost sa iti iei un citit. Mai bine te duci la niste cursuri de autoapărare si te aperi singur. Cand scot cutitul la tine, ideal este sa FUGI cat te ton picioarele. Eventual ai putea sa-ti achizitionezi un spray cu piper cum a spus si floresdemayo pentru orice siguranta.
Eu zic să-ți iei un spray paralizant sau cu piper, găsești la military shop. E de apărare, nu trebuie să folosești violența! Ar trebui să-ți informezi și părinții. Un spray paralizant / piper ți-ar fi perfect pentru apărare sunt care au distanță de până la 5 m
alexutzu1230 întreabă: