| MiculFaraon a întrebat:

Am 16 ani, ca minor pot intretine relatii sexuale cu prietena mea tot minora de 17 ani? Avem 8 luni de relatie. Ma refer este vreo problema, adica ceva gen viol? Sau dupa sa imi propuna sa raman cu ea toata viata? Scuzati-ma da nu prea stiu. Dau funda!

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Avand in vedere ca amandoi sunteti peste 15 ani nu este nici o problema din punct de vedere juridic, bineinteles daca actul sexual este liber consimtit de ambii si nu va ramane insarcinata.

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa ramai toata viata cu ea. Nu-i bine? Ramai cu ea, ai cu cine face sex de cate ori vrei si cand vrei, si nici nu-ti mai pierzi timpul cautand altceva! Dar ea, oare vrea?

| sofisis a răspuns:

Daca nu esti de etnie roma ca sa te supui regulilor staboricesti, nu ai nici o treaba, nu te poate obliga nimeni sa ramai cu ea toata viata. Si tu esti minor deci nu te poate baga la corupere de minori, act sexual cu un minor etc., esti chiar mai mic decat ea.
Nu vad sincer nici o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Violul se produce numai dupa ce nu-si da consimtamantul.
Toate ar vrea sa ramai cu ele toata viata, numai daca esti o partida buna, mai putin alea trecute de 30.Alea te asteapta singure cu cafeaua la usa si cu hainele in brate gata sa te expedieze.Bine, diferite motive: sot, e maicuta, bisexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, ca sa fie viol, trebuie si declarat. Dar este viol doar daca unul dintre voi este major. Dar si atunci daca el este major si ea minora si ei ii place, nu are cum sa se considere viol sau sa se afle si sa te bage la puscarie.
Si daca ti-ar propune sa ramai cu ea toata viata? Ce? Ai spus-o ca si cum nu prea ai vrea. Daca exista iubire intre voi si sunteti meniti sa fiti impreuna, de ce nu?happy. Si chiar daca ea v a spune ca vrea sa fie cu tine toata viata, sunt 2 posibilitati: 1. Chiar te va iubi toata viata si va veti intelege bine ori 2. Ea vorbeste asa pe moment din cauza sentimentelor, si daca acestea se vor schimba, nu veti mai fi impreuna.
Si chestia legata de sex, nu o faceti fara sa aveti habar de riscuri. Aflati perioadele fertile si mai putin fertile din perioada unei luni la femei si faceti-o protejat, daca sunteti pregatiti pestru asta.
Bafta:-)

| Hakuouki a răspuns (pentru anonim_4396):

1)Fata poate declara viol (ca na, ar fi culmea sa se declare el violat, desi daca ea era majora putea fi corupere de minori)
2)"Dar este viol doar daca unul dintre voi este major" asta ai spus, daca gandeai putin realizai ca este viol oricum, altfel toti cei sub 18 ani ar viola fara sa fie pedepsiti, e logic. Consecinte exista, asa ca ai grija cum te intelegi cu fata. De asemenea, sunt multe religii sau natii care v-ar obliga sa ramaneti impreuna toata viata, dar daca nu faceti parte dintre acestea, e decizia voastra cat ramaneti impreuna.

Răspuns utilizator avertizat
| UTB a răspuns:

gura mica si joc de glezne pretenas laughing

| Nestii a răspuns:

Amandoi sunteți minori. Și, îți dai seama ca nu are cum să fie viol. Amandoi sunteți de acord sa o faceți, deci nu e viol. Și nu are cum să te oblige să rămâi cu ea toată viața laughing Frate, ești băiat, cum să te oblige ea la așa ceva? Stai fără griji, nu se întâmplă nimic, nu ai fi primul care face asta. Baftă! :*

| IoneliaArnautu15iulie2000 a răspuns:

Din punct de vedere legal nu este prea bine, dar ai putea sa folosesti orezervaticele.Iar daca nu va aparea nimic special nu ar putea sa iti propăuna toata viata si nu va fi considerat viol atat-a timp cat si ea isi doreste si este pregatita. Sper ca te-am ajutat!