Clasarea dosarului trebuie confirmata de judecator si in fata acestuia poti declara cum s-a intamplat accidentul, nu trebuie sa-l dai in judecata.
Practic vom fi chemați la tribunal?
Da.
In fata instantei poti declara eroarea facuta de tine (in scrierea procesului verbal) si se va face corectarea erorii materiale (daca faci si dovada ca astfel s-au intamplat lucrurile).
Dovada e vizibila si in pozele de la locul accidentului, ca acrosarea s-a produs de catre ele in mașina mea, ca altfel ar fi însemnat sa il botesc eu pe el, el mi-a curmat practic aripa stanga fata, si in momentul impactului lui i s-a sters aripa din drepta fata oleacă si smuls bara fata din partea drepta.
Prin instanta, te referi sa dau in judecata pe cineva, bănuiesc. Sau cum trebuie sa procedez? Ca sa am o idee asa in mare. Ma duc mai e la avocat cu dosarul dar as mai vrea si niște păreri din exterior înainte
Pt mine pare un accident ce nu mai are nevoie de explicatii, e clar vina lui pentru neacordare de prioritate. Poti specifica eroarea, spui ca ai recitit iar pe moment nu ti-ai dat seama de ce ai scris fiind toata agitatia din jurul accidentului. Nu aveai cum sa-l acrosezi daca el s-a bagat peste tine
In concluzia dosarului am fost acuzat ca am încercat o depășire prin drepta cand ăsta facea bucla sa intre in curte. In referatul de la rutiera care a plecat la parchet unde s-a cercetat dosarul scrie ca nu am păstrat distanta, mi e sa nu ma bag in proces si sa i dea dreptate si sa ajung sa plătesc mai mult decât mașina