| Anonimul995 a întrebat:

Am cateva intrebari despre asa zisele filaje ale politiei, diicotului etc. De ceva timp, cand ma duc sa imi cumpar articole de gradinarit ma simt urmarit, adica imi sar in ochi anumite persoane, masini etc. Acum cateva saptamani am fost abordat pe strada de 2 baietasi, tiganasi, tatuaje,stiau cum sa vorbeasca, cu pretextul ca nu sunt de aici din oras si daca nu pot sa ii ajut si pe ei. Raspunsul a fost sigur ca nu, eu nu ma ocup cu asa ceva, niciodata nu am fost mai mult de un simplu om care mai tunde gazonul din cand in cand. Acum cateva zile, dupa ce am vorbit ceva la telefon cu un prieten, un om a mers in spatele meu pe strada, dar in sensul agresiv, eu mergeam mai repede marea si el pasil etc. Iar ieri, cand am fost sa fac aprovizionarea, imediat cum am plecat, un tip,tot asa smecheras,tatuaje,limbaj ma abordeaza daca pot sa ii dau un minut sa vorbeasca cu tipul(gradinarulaughing), ca nu stie cum sa mai dea de el. (Tipul doar ce isi schimbase nr de tel). Tipul asta, se vedea pe el, era agitat tot,desi incerca sa nu para, fruntea transpirata. I-am spus ca nu stiu de cine vorbeste si ca n-am minute. Dupa care bate in retragere, si imi spune: stiu ca toti se feresc timp im care, intors cu spatele la masinile parcate imi arata cu degetul spre un tatuaj (un punct intre patru pct), stim cu totii ce simbolizeaza. Ce sa inteleg? Au voie chiar asa sa imi violeze viata. Si mai important, au ce sa imi faca? Tinand cont ca sunt un simplu gradinar, ca cheloo.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am impresia ca esti putin prea banuitor.
Politia si DIICOT nu urmaresc "un simplu gradinar", bineinteles daca nu are si alte activitati, care incalca legea.
Si ce povestesti nu este un filaj, filajul se face de lucratori instruiti si nu de tiganusi si cei care fileaza nu te abordeaza direct.

| minrest a răspuns:

Baiatul a spus ca te intelege ca te feresti de el, pentru ca a fost la puscarie. Asta inseamna ''zarul'', un om intre patru colturi. Din pacate, suspiciunea ta e patologica. Stiu ca paranoicii nu merg la psihiatru, dar daca ai merge ti-ar fi mai bine.

| pufulescu a răspuns:

Spui la sfarsit ca esti " gradinar ca cheloo ". S-ar putea sa te fileze DIICOT dar astia pot fi si de la "concurenta", baieti care incearca sa afle detalii despre tine ca sa te toarne.