Poti opri oricand platile, la banca sau daca ai un cont online la banca ta.Nu ai nici un contract care te obliga sa platesti si se pot opri platile foarte usor.
Va rog trimite-mi si mie email la adresa vioricacandale@yahoo.com. Mulțumesc!
Buna, imi trimiti si mie te rog mailurile pe care le-ai tirmis tu? Eu le-am raspuns azi ca am facut sesizare la politie si protectia consumatorului. Nu stiu daca va avea efect. Multumesc mult
Dacă încă mai ai cont pe platformă, atunci poți trimiți un mesaj la toate persoanele pe care le poți contacta pe platformă:
"Acest site este o escrocherie! Îți va lua automat de pe card după 1 lună triplu sumei de bani plătită în prima lună. Anulează-ți cardul cât mai repede, caută pe Google 'academic singles frauda' și trimite acest mesaj la cât mai mulți utilizatori care ca și tine pot să ajungă victimele acestui site. P.S. Dacă nu mă crezi, atunci citește Termenii și Condițiile de pe site."
Sunt sigur că după ce faci asta, îți vor închide contul în mare grabă
Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine cum sa procedez si cu ceva amenintati pentru excrocii astia am patit-o si eu recent ionut08_2004@yahoo.com
Poti opri plata din setarile contului tau! La sectiune abonamentul tau...Fă clic aici pentru a găsi răspunsuri la întrebările despre statutul de membru.
Poți gestiona planurile Premium aici și poți afla mai multe informații.
EXACT! Super-tare! Inainte de a merge la Politie, trebuie inchis card-ul de pe care s-a facut plata, iar daca se mai face vreo alta plata, banca trasa la raspundere. Nu va lasati manipulati indiferent de ce vi se spune! Nimeni nu are vreun drept asupra voastra sau a banilor vostri! Daca nu vreti sa platiti ceva, nu o faceti si nimeni nu are ce sa faca!
Buna ziua, imi puteti spune mai precis ce ati facut si cum ati scapat de ei. Si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac. Va rog daca puteti sa imi scrieti in privat la aceasta adresa de mail: calinvasile10@hotmail.com Va multumesc anticipat!
Buna ziua, imi puteti spune mai precis ce ati facut si cum ati scapat de ei. Si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac. Va rog daca puteti sa imi scrieti in privat la aceasta adresa de mail: calinvasile10@hotmail.com
Imi puteti spune mai precis ce ati facut si cum ati scapat de ei. Si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac. Va rog daca puteti sa imi scrieti in privat la aceasta adresa de mail: calinvasile10@hotmail.com
Imi puteti spune mai precis ce ati facut si cum ati scapat de ei. Si eu am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac. Va rog daca puteti sa imi scrieti in privat la aceasta adresa de mail: calinvasile10@hotmail.com Va multumesc anticipat!
Poti sa opresti abonamentul din setarile contului doar daca mai poti sa accesezi contul, mie dupa ce mi-au luat banii pentru. abonamentul premium nu am mai putut accesa acel cont, imi intra doar in pagina de dupa ce am facut plata si efectiv nu mai am acces pe aplicatie. Degeaba le-am scris ca nu mai pot sa accesez contul nici macar ca simplu membru, ei nu au facut nimic in aces sens, cred ca ideea lor e sa te blocheze ca sa nu mai poti anula abonamentul.
Răspunsul este da, schimbarea cardului va face imposibila retragerea automata a banilor din cont.
Se pare ca foarte multi utilizatori din Romania sunt nemultumiti de platile retrase automat din conturile personale. Este o practica de a dreptul suspecta, desi este clar explicata in termenii si conditiile lor pe site.
Apropo de academicsingle.ro si be2dating.ro exista cele mai multe plângeri de frauda pe internet
https://www.avocatnet.ro/......-ceva.html
https://www.datingsitesreviews.com/forum/viewtopic.php?showtopic=14027
https://www.cupidon.ro/......ta-88.html