"Am fost chemat la politie deoarece am amenintat o colega" - sperăm să te articuleze de să-ți zboare fulgii
Si el sa se lase bataia de joc a unei mici tarfulite? Numai luati apararea tuturor idiotelor
" DarkH0le: Numai luati apararea tuturor idiotelor"
tu ești judecătorul site-ului, tu imparți dreptatea?
De ce sa il articuleze? Ca o tampita se compoarta in ultimul hal cu el?
Spune dreptatea, daca ai aceasta mentalitate sierra1, nu ai ce cauta pe aceasta platforma! Bravo DarkH0le!
"mustafateke7 : Ca o tampita se compoarta in ultimul hal cu el?"
"mustafateke7 : Bravo DarkH0le! (car zice: Numai luati apararea tuturor idiotelor)
----------------
deci toate sunt idioate și tâmpite că ați decis voi?
"mustafateke7: ..nu ai ce cauta pe aceasta platforma!" - ca să rămâneți singuri și să aberați in continuare nestingheriți?
Nu-ți faci singur dreptate ca un bolovan. Și nu pui epitete ca un bădăran
Sierra1, cine dracu esti tu ma sa ma faci pe mine badaran si bolovan? fata asta care si-a batut joc de el, este in fata mea, asa cum am zis, o idioata tampita. Sa iti fie rusine ca aperi asa ceva. Cine sa ii faca dreptate daca nu el insusi? Nu abereaza nimeni nimic, in afara de tine.
" mustafateke7 : fata asta care si-a batut joc de el, este in fata mea, asa cum am zis, o idioata tampita."
lăsând la o parte inepțiile debitate des, de ce n-o aruncați pe geam de exemplu? și apoi și voi după ea
Mai ai putin si imi vorbesti aici ca si cum am fi la unicredit bank. Prefer sa o arunc pe ea, mie imi place aici sus?♂️
rahynn întreabă:
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: