anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU.
Am fost implicat intr-un accident rutier cu victime, cele doua victime au un picior rupt si o mana rupta, probabil va fi mai putin de 90 de zile ingrijiri medicale.
Vina a fost a mea si imi asum! dormisem doar 3 ore pe noapte si ma intoarceam de la spital fiind foarte racit(nu caut scuze)
Vina mea a fost neacordare de prioritate.
Daca sunt student al Academiei de Politie risc sa fiu exmatriculat pentru vatamare din culpa?
Rog sa raspunda cineva care stie.
Funda

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, daca vei fi condamnat penal, indiferent de pedeapsa, vei fi exmatriculat din Academie.
Ca sa fii sigur intreaba la Academie.

| Kufu95 a răspuns:

Eu știu că și reputația ta de student va avea de suferit.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ti se va deschide dosar penal si daca la incheierea lui tu vei primi o condamnare, chiar daca e cu suspendare, vor trebui sa te exmatriculeze

| Darius50boss a răspuns:

Dacă o să ai dosar penal o să fii exmatriculat ( îi trist uneori că fără să vrei unele lucruri se întâmplă dar ar trebui să mergi înainte și să continui poate alt drum îți urez succes in continuare) dar poate o să scapi dar sa șanse nu cam sunt

| Anonim7391 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da dar este vatamare corporala din culpa, si nu cred ca o sa fie mai mult de 30 de zile de ingrijiri medicale ca sa fie infractiune

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonim7391):

N-am de unde sti, de altfel nici tu nu esti sigur.
Si n-am spus ca sigur vei fi condamnat, am spus daca vei fi condamnat.

| Anonim7391 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Am citit regulamentul.
Spune ca trebuie sa fi facut o infractiune cu buna stiinta si sa fie un dosar care sa se incheie cu o pedeapsa cu executare.
Pot lua cu executare?
Alcoolemia era 0 si drog test negativ

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonim7391):

Ma crezi mama Omida, sa ghicesc ce se va intampla?