O sa te dea in judecata si apoi executare silita, astfel ca o sa cheltuiesti cu mult mai mult decat datorezi. Reziliaza unele abonamente sau renunta la el atunci cand ajung la sfarsitul perioadei.
Pai stiu de la cineva ca nu a fost dat in judecată. I s-a trimis o perioadă plicuri peste plicuri de la Orange, apoi ceva plicuri de pe la niste societăți de recuperare, dar nimic concludent in ceea ce priveste recuperare banilor. Asta s-a întâmplat acum 5 ani. Si am mai citi ca se lasa cu sechestru doar la prejudiciile de peste 10000 lei. Acum nu stiu. De asta intreb.
Firmele de recuperare nu renunta asa usor, in final se va ajunge si la judecata chiar daca trec 5 ani
Posibil. Dar mai exista inca ceva care spune ca daca au trecut 3 ani de la data neplății nu mai au de ce sa te de-a in judecată, deoarece ar fi neglijența din partea lor.
Nu te bizui pe aceasta, pesemne datoria aceluia era mica si nu au fost prea interesati. Si sechestrul pe bunuri mobile se poate pune pentru orice suma, daca nu lucrezi sau n-ai bani in banci, in aceste cazuri se pune poprire pe salariu sau sumele din banci.
Daca stii ca esti rupt in c.ur de ce dracu' ti-ai facut abonamente de 200 lei pe luna? Cartela prepaid de 5 EUR nu era buna? Sau abonament de 2 EUR la DIGI?
Mai e unu pe aici ca nu a platit abonamentele da' vrea sa-si faca unu' nou (pe care probabil tot la fel n-o sa-l plateasca).
Te intreb si pe tine ca si pe ala: daca tu ai munci luni de zile si angajatorul nu te-ar plati, este ca te-ai da lovit si ai face scandal?
Pai sincer am pățit chestia cu am lucrat la angajator si nu mi-a platit ca vezi doamne nu i-a convenit ca imi dau demisia, nu, nu am facut scabdal, instituțiile statului sunt labile din puctul asta de veder, dar nu are importanță. E vorba ca la momentul in care am facut era alta situația. Oricum nu prea au ce să-mi ia.
SADAS întreabă: