Nu a intrat in vigoare si nici nu cred ca va fi adoptata o asemenea propunere.
Am in vedere ca in decursul anilor studiile obligatorii au fost de 4 clase, 7 clase, 8 clase si 10 clase si vor fi de 12 clase (se spune 11 clase adaugandu-se clasa pregatitoare) si nu poti obliga pe cineva care are studiile obligatorii sa mai faca alte studii pentru a obtine permisul de conducere.
Stai linistit ca nu a intrat si nici nu o sa intre...( asta ar insemna ca cei care au permis si nu au 11 clase sa il dea inapoi sau cum? )
Si in plus nu vad cu ce te ajuta scoala la condus, ca sunt paralele...(nu cred ca daca o sa faci 12 clase o sa iti spuna cine unde e amberajul) sunt multi cu 2 clase care conduc mult mai bine decat unul cu 12 clase + facultate...
Sa inteleg ca te incadrezi intr-o anumita categorie? Nu vreau sa jignesc. Sunt multi care nu stiu nici macar sa se semneze pe procesul verbal de contraventie dar sa mai si citeasca pe vreun indicator. Si vrei sa spui ca este mai bun ca unul cu 12 clase?
Strict pentru condu nu cred ca ai nevoie de 12 clase, si totusi poti face si 4 clase si o sa stii sa citesti si sa scrii (am 12 clase si permis de 5 ani pana acum nici un eveniment neplacut) dar cunosc multi fara scoala si conduc foarte bine (e diferenta dintre a lua permisul cu bani si al lua pe merit) la asta ma refer
Asa este.
Nu va ajunge lege.
Mai ales după ultimele discuții în care se precizează că o mare parte din forța de muncă o reprezintă șoferii, multi dintre ei având doar 10 clase