| Nebunufd3212 a întrebat:

Salut TPU, am mare nevoie de ajutor acum, am 15 ani si 10 luni imiplinite i-r parintii mei au fost de acord sa dau de motor pana au auzit ca trebuie sa mearga la notar sa semneze ca sunt de acord ca eu sa conduc o motocicleta. Ca sa intelgeti lor le este frica, ca in caz daca eu fac ceva ei vor fi trasi la raspundere (si ca pot face inchisoare din cauza mea) imi puteti spune ceva legat de asta, va rog mult?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca parintii sunt de acord sa faci scoala de conducere si sa obtii permis de conducere atunci nu patesc nimic daca tu savarsesti vreo infractiune sau contraventie la regimul circulatiei rutiere, vei fi singurul raspunzator.
P.S. De la 16 ani poti obtine numai categoriile AM (mopede) si A1 (motociclete cu CC de pana la 125 cmc) sau B1.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca orice parinte, se teme pentru viata copilului lor, nu pentru ca ai face tu prostii, asta ai inteles-o tu gresit!
Ii inteleg in totalitate si ii sustin in decizia lor!

Imi aduc aminte, cu multi ani in urma cand fii-miu dorea sa-si ia permis si motocicleta, cat de impotriviti am fost si eu si sotul, ca nu am acceptat asta, dar i-am cumparat masina cand a implinit 18 ani si el si-a luat imediat permisul.

| Nebunufd3212 explică (pentru Violleta2022):

Târziu am luat permisul săptămâna trecută laughing