| AllexXtreme a întrebat:

Salut TPU, am nevoie de niste raspunsuri daca ma puteti ajuta! Trebuie sa plec din Romania in Anglia si am un cățel mic de 2 ani bichon de casa si nu stiu daca imi da voie sau nu imi da voi cu el, daca mi-ar da voie unde l-ar pune in avion? Sa nu moara mi-e frica pe unde il pune, astept raspunsuri dau funda.

Răspuns Câştigător
| Anonimat2001 a răspuns:

Il pune intr-un loc special nu ai cum sa-l ti langa tine, de voie ai voie dar iti trebuie pasaport iar pentru pasaport catelul trebuie vaccinat si cipat. Si eu am zburat cu un labrador de 6 luni din Romania in Suedia. Nu are cum sa moara, nu cade din avion nu nimic, iti dai seama ca o sa fie stresat deoarece e o experienta noua pentru el la fel si cand il pui pentru prima data in masina.

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Cei de talie mica vor fi purtati in cusca speciala pe care va fi pusa sub scaunul pasagerului. Doar daca era de talie medie sau mare erau pusi la cala. Desi nici un caine nu a murit pana acum, eu una nu am auzit de asa ceva. Cainele trebuie sa aiba vaccinurile si cipat si sa stea in carantina 3 saptamani pana in momentul plecarii, plus carnet de sanatate care tine locul pasaportului. Medicul veterinar stie despre ce este vorba daca ii mentionezi pentru calatoria cu avionul. Cainelui i se va administra si o pastiluta inainte de a se imbarca, pentru a-l calma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e sub 10kg parca il cabina cu tine...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu o să moară de frică, trebuie să îl depui la bagaje într-o cușcă standard. În cabină în nici un caz.

| AllexXtreme explică:

Va multumesc pentru raspunsuri! M am mai linistit un pic?