| AnonimDedicat a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare mai dubioasa care ma pune pe ganduri, sa zicem ca vrei sa iesi din tara cu masina si cineva iti pune droguri in masina fara ca tu sa stii, daca iti gasesc aia de la granita drogurile din masina cum demonstrezi ca esti nevinovat, faci puscarie nevinovat?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca gasesc si amprentele tale pe droguri sau in pungulita respectiva, resturi de ADN care sunt ale tale, atunci cel mai probabil te pot asocia definitiv cu proba. Pe moment, e cuvantul tau vs. cuvantul celor care te-au gasit cu droguri in masina, deci nu prea ai ce spune la arest, dar la judecata, sa zicem ca ai avea sanse.

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-mi si mie, cum poate cineva sa-ti intre in masina incuiata si sa-ti puna droguri si mai ales cum le recuperaza, cand nu stie unde mergi tu si ce faci?
Nu risca nimeni sa puna marfa de mii si sute de mii de euro intr-o masina necunsocuta de unde nu are cum sa recupereze drogurile.
Toti care au droguri in masina, stiu de existenta lor!

| Brizbriz a răspuns:

Cam esti terminat, intrebarea e cine iti stie traseul, daca l-ai postat pe Facebook si alte din astea

faza e in schimb, ca, la granita nu am auzit sa scaneze tot ce trece orice ar fi, asa ca, ei se uita la om, cum te comporti samd, ori daca tu nu stii ca esti vinovat de ceva, atunci o sa te comporti normal

| Freya1 a răspuns:

Cam greu sa se întâmple asta, dacă nu îți e o persoana apropiata ce are acces la mașina ta.

Pai când se întâmplă să te prindă cu droguri, te judeca oricum, iar treptat se va afla adevărul.Acuma depinde și de tara.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte greu sa demonstrezi ca esti nevinovat intr-o asemenea situatie.
Doar daca este o cantitate mica, care ar putea fi pentru consum propriu si tu esti curat atunci se poate sa te creada ca ai fost inscenat.

| RxTx a răspuns:

Prieteni iti pot pune sa se folosească de tine in loc de cărăuși si miliția din tara respectiva mai ales din tara condusa de dictatură militară
Nu o sa mai stea ei sa dovedească că nu esti tu cel vinovat
In unele țări pe aici pe aproape de noi inca mai exista in conștiința lor pedeapsa cu moartea pentru 2 lucruri printre care si pentru traficanții de droguri