Întrebare recomandată | CosminC86 a întrebat:

Am o mare nelamurire si as vrea sa-mi raspundeti, dar doar cei care se pricep: Cand va adera Romania la moneda Euro? Ca am inteles ca nici in 2015 nu mai vor astia...
Fara raspunsuri idioate! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ultima data cand am citit despre asta se avansa anul 2019, fara insa a fi o data batuta in cuie, s-ar putea sa trecem mai repede.
Si nu este din cauza ca nu vrea cineva ci din cauza ca inca nu indeplinim conditiile si nu se stie cand le vom indeplini.

| mgtow a răspuns (pentru Ioandelasal):

Obiectivul era in anul 2014. Sincer imi vine sa-mi bag sarma in astia din UE ca au interese fata de Romania in loc sa faca ceva ca sa nu mai existe coruptie in tara asta.

21 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Am indoieli ca Romania o sa indeplineasca vreodata conditiile sa treaca la Euro.
Mai ales cand zona Euro a inceput sa se duca la vale.

| Dumnezău a răspuns:

N-o sa mai apucam,pentru ca,din fericire, atunci cand am indeplini criteriile cerute de serpii comunisti in costum, euro s-ar putea sa nu mai existe si Muiniunea Europeana s-ar putea si ea sa se clatine decisiv, in ciuda unor state care au uitat ca, atunci cand au vrut sa domine lumea aiurea au cam fost violati din toate partile mai apoi.

| BiuL a răspuns:

Nu exista o data certa, si nu e cazul sa ne grabim, uite-te ce a patit Grecia.

| Oana92 a răspuns:

Ar fi un dezastru sa trecem la euro...preturile ar fi aliniate cu cele din ue, iar salariile nu...

| stpu a răspuns:

UE nici nu pune problema monedei Euro in Romania.
Nu e 2015, nu e 2017, 2019... Nu exista nici o data, nici o idee, Romania nu face nici un pas pentru asa ceva(si bine face), momentan e linie moarta.

| MrSoapte a răspuns:

Mereu am considerat ca aderarea asta la UE...nu va avea efecte favorabile pentru noi! Totusi, in viitorul apropiat, NU se va trece la moneda unica EURO! Sunt sanse sa fie repusa in discutie traba asta, dupa 2015 cand Romania va iesii din criza (conform analistilor economici)!

| WPP a răspuns:

In momentul de fata 2015 este anul in care Romania va trece la moneda euro. Dupa alegeri, noul guvern va face modificari majore pe plan politic si economic si asta va influenta major data la care chiar se va trece la moneda euro. Cred ca raspunsul la intrebarea ta mai necesita ceva timp pana se linistesc apele pe plan politic si cu siguranta la un moment dat va iesi guvernatorul BNR cu un comunicat oficial privind aderarea la Schengen, moneda euro si multe altele legate de economia UE.

| stpu a răspuns (pentru WPP):

Tu te-ai gandit vreodata la pasii necesari pentru a trece la Euro? De cand Isarescu decide asupra Schengen sau Euro sau chestii despre economia UE? rolling on the floor
Du-te si culca-te! Nu mai vorbi astfel de prostii. Pari mai destept cand taci.

| WPP a răspuns (pentru stpu):

Esti imaginea perfecta a politicianului roman! Iti vezi doar interesul si cunostintele tale sunt mai presus decat orice ar spune restul lumii! Ceea ce vroiam eu sa subliniez era faptul ca dupa alegeri se vor intampla lucruri neprevazute iar ca raspuns strict la intrebarea pusa cred ca am fost cel mai aproape de un real adevar, deci mai ai de asteptat! Daca iti place sa jignesti persoane pe care nu le cunosti si care au intentia de a te ajuta nu vad rostul implicarii tale in comunitatea TPU.

| stpu a răspuns (pentru WPP):

Politicianul roman nu ti-ar fi raspuns, pentru ca nu-i pasa de parerea ta. Daca iti raspund nu e vorba ca-mi pasa de parerea ta, ci sper ca astfel vei fi mai echilibrat in raspunsuri.
Ok. Real adevar? Exista si un fals adevar? laughing
Pe mine nu ma ajuti cu nimic. Eu stiu foarte bine cu ce se ocupa Isarescu, Ponta sau cei din parlament. Poate ca ar trebui sa te ajuti pe tine insuti. Ce zici? In politica nu exista "lucruri neprevazute". Nu te joci alba-neagra cu poporul unei tari. Dar nu cred ca vrei sa discutam foarte multe despre politica.
Pune mana si invata, lasa impresiile astea proaste.

| WPP a răspuns (pentru stpu):

Continui sa subliniezi prostia pe care am spus-o la finalul comentariului... se pare ca atat ai retinut! "Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, a declarat luni, răspunzând la o întrebare adresată de gândul, că dacă lucrurile nu se clarifică în zona euro şi dacă România nu este pregătită există "destul timp" ca autorităţile să schimbe termenul de adoptare a monedei euro, care este în prezent anul 2015. " (e un articol mai vechi). Cred ca ceea ce ti-am raspuns pana la ultima fraza ar fi fost suficient. O seara buna!

| k4Zy a răspuns:

Nu o sa intram niciodata parerea mea pentru ca grecii si italieni nu vor ei dejaba sa iesa din zona euro sunt si dezavantaje daca intri in primul rand ar trbuii marit salariu minim pe economie,,,

| Mee a răspuns:

Asa s-a spus..ca in 2015, insa, dupa parerea mea, criza s-ar mari daca am adera la moneda euro, la fel ca si grecii, dupa ce au aderat la euro s-a ales praful de eihappy

| negat1ve a răspuns (pentru Mee):

Foarte mare dreptate ai!

| biancatwt7 a răspuns:

Eu cred ca 2200laughing

| noName31020 a răspuns:

Si parca avem salarii foarte mari.

| ionutz20cm a răspuns:

...

| cURcUbeUiNnoNcULorI a răspuns:

In momentul de fata 2015 este anul in care Romania va trece la moneda euro. Dupa alegeri, noul guvern va face modificari majore pe plan politic si economic si asta va influenta major data la care chiar se va trece la moneda euro. Cred ca raspunsul la intrebarea ta mai necesita ceva timp pana se linistesc apele pe plan politic si cu siguranta la un moment dat va iesi guvernatorul BNR cu un comunicat oficial privind aderarea la Schengen, moneda euro si multe altele legate de economia UE.

| T2nkd a răspuns:

2017

| Ciuciumete a răspuns:

Niciodata! Sper ca te-am ajutat!