anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamurire. Cand Romanii se duc in Germania toti nemtii ii fac tigani si spun "au venit romanii la furat" si chestii din astea. Acum se duc cu trenul din Ungaria spre Germania mii de oameni din Asia (tigani,arabi,sirieni,musulmani,indieni, evrei), si toata lumea tace din gura. DE CE? Romanii merg cu acte cu pasapoarte si sunt jigniti, dar ciorile merg fara documente si toti tac din gura. Bine ca ei primesc azil, mancare, conditii dar un roman trebuie sa munceasca acolo pentru chirie, + ca romanii sunt europeni iar ceilalti din asia nu, desi aia primesc cam multe. Ce sunt ei? Regii lumii?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce crezi ca doar romanii trebuie sa plateasca pentru chirie? si ei platesc, italieni,francezi,turci,englezi etc toti platesc,acuma ca le face pe uni tiganii uni si merita asta,adevarul e ca Romania e slab dezvoltata ca mentalitate, educatie,vezi zilcin tot felul de violurii,crime etc numai vorbesc de corptie,apropo ati votat un prsedinte neamt nu mai va plangeti atatea,ati urlat,toata Romania urla mai ales aia de afara,nu aveti un om sa puneti ca presedinte,tineretul din ziua de azi incult,romancele rup centura prin Germania, astea nu sunt rasisme sunt adevaruri, aceste popoare de care vb tu sunt inferioare celor albe de asta vin la ei, ce la ei nu pot face o tara puternica, mai ipocriti sunt americani din cauza lor astia pleaca in Germania, mie personal ue mi se pare o prostie, fiecare la casa lui

| RAY a răspuns:

Nu isi fa griji ca nici germani nu sunt de acord cu ce vrea merkel, o sa vada ea la alegeri

| J0B0MAT a răspuns:

Nemtii sunt printre cei mai nenorociti oameni de pe pamant. datorita lor au inceput cele 2 razboaie mondiale in care au murit atatia oameni. Nemtii sunt niste hoti, mincinosi, criminali ...au numai calitati din astea.

| RAY a răspuns (pentru J0B0MAT):

Uita-te in istorie sa vezi ca nu doar Germania a participat in razboi. exagerezi pe bune, nici macar nu cunosti un neamt de poti spune asa ceva, cica hoti ce au furat? mincinosi ce au mintit? criminali? hai sa vb de englezi, spanioli ce minune au facut si aia, 90% din populatia aborigeana a fost exterminata de englezi super nu, nu e corect ce au facut, dar nu considera ca ei sunt raul pe pamant

| Wehrmacht a răspuns:

Nu tac din gura.Aia care erau/sunt impotriva Romanilor datorita tiganilor acum vorbesc despre cat de inacceptabile sunt manifestarile xenofobe si vor sa ii imparte peste tot.Adica dai dovada de "xenofobie" dupa care spui cat de anti-"xenofobie" esti tu?
Tot Merkel parca a zis ca daca nu sunt ajutati sau mutati se pune la indoiala spatiul schengen.Stai asa...Romania care e in EU nu a fost acceptata in schengen dar credibilitatea spatiului schengen e pusa la indoiala daca unii care nu apartin de EU nu se pot misca liberi p-aici? Deci pana la urma spatiul asta e pentru libertatea de miscare a cetatenilor sau pentru libertatea guvernelor de a isi arunca probleme si in alte state ca na...e schengen?
Chiar mi-a placut cand au huiduit-o pe Merkel, chiar o merita.

| RAY a răspuns (pentru Wehrmacht):

Acolo e vorba de economie, Romania isi permita moneda euro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1) e o situatie complicata (nu au ce face cu ei, iar daca ii trimit inapoi e ca si cum i-ar omora) 2) romanii 98% se complac cu tiganii, asculta manele etc. ( deci nu au probleme cu ei ) a devenit o moda de acum in randul cretinilor si prostilor 3) in actele tiganilor scrie ca sunt cetateni romani, ca asa se declara cand sunt intrebati/luati in evidenta 4) am fost injurat de vreo 10 unguri si 1 englez imputit fara sa fac nimic (nici un roman nu are ce cauta in Ungaria, dar ungurii pot face ce vor in Romania) 5) imi e rusine sa zic ca sunt roman, mai bine zic ca sunt din Rep. Moldova 6) ma doare in cot de Romania 7) tiganii in curand vor fi mai multi ca romanii, deoarece foarte multi nu sunt in nici o evidenta si se inmultesc ca mustele 8) romanii nu merita nimic deoarece sunt niste lasi/fricosi/analfabeti!

| Spanac32 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu perfectule!

| anonim_4396 explică (pentru Spanac32):

Plimba ursu si taci

| 0Alexander0 a răspuns:

In primul rand, oamenii aia chiar au nevoie de ajutor. Si mentalitatea romanilor este mult mai joasa decat a unui german, am si persoane in cercul meu de apropiati care au fost acolo, si au luat acasa pana si furculita, FURCULITA! Este adevarat ca si tiganii strica imaginea tarii de asemenea, dar sunt si atatia romani care vin aici si cersesc. Si cine a zis ca toti tac din gura, crezi ca la germani le convine sa vina sute de mii de straini sa le fure lor locurile de munca? Si cum sa nu obtii eticheta de tigan, cand romanii asculta manele, se iau la cearta, fac ca la usa cortului pentru nu stiu eu ce. Cat sa mai tolereze si germanii. Era mai bine sa stam toti in tarile noastre, sa nu mai plece si ultimul cocalar, care ajunge acolo si doarme pe sub poduri, sa fim serios. Asta e parerea mea, numai bine!

| Teodorel a răspuns:

Deoarece asietici sunt foarte saraci