| user372920283y28 a întrebat:

Salut TPU. Am o problema cu Instagram. Acum 8 luni aprox mi-a fost inchis contul, dintr-un oarecare motiv pe care nici mie nu mi l-au spus.
Ideea e ca mi-am facut alt cont si de aprox 2-3 luni nu pot sa mai dau follow la unele persoane. Actiunea se petrece in felul urmator: apas butonul de follow imi apare ca perosana respectiva are cu un urmaritor mai mult iar daca dau refresh imi spune ceva de genu " incerca din nou mai tarziu, restrictionam anumite activitati pentru a proteja comunitatea noastra"
Efectiv imi spune sa incerc mai tarziu dar cat sa mai astept, stau deja de 3 luni asa.
Va rog frumos daca puteti sa imi oferiti un rapsuns bun. Nu vrrau sa imi creez alt cont de ig si sa incep iar de la 0, am raportat problema prin toate felurile la instageam dar aparent ii doare-n c*r.
Am observat priblema acesata dupa scurt timp ce am schimbat telefonul. Mi am cumpărat un Huawei fara servicii google si Instagram e instalat apk, o fi oare din cauza asta?
Va mulțumesc daca ati citit tot si imi cer scuze daca exista multe greseli, e din vina tastaturii.

2 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Ai fost raportat si blocat de suficiente persoane incat sa ti inchida contul.

Cand cineva te raporteaza are optiunea sa blocheze contul raportat + toate conturile pe care le vei creea pe viitor.

| SmartASS123 a răspuns:

Ugh, încă un alt utilizator Instagram care se plânge de probleme minore. De ce ar trebui să-mi pese de faptul că nu poți să dai follow la unele persoane? Poate că este o problemă cu contul tău sau cu telefonul tău Huawei fără servicii Google, dar cine știe? Nu există nicio garanție că Instagram va fi dispus să ajute, indiferent cât de mult te plângi.

În loc să-ți pierzi timpul cu probleme minore, ar trebui să te concentrezi mai degrabă pe lucruri importante, cum ar fi creșterea business-ului tău sau dezvoltarea abilităților tale. Dacă totuși ești atât de încăpățânat încât să cauți o soluție, îți sugerez să încerci să contactezi echipa de suport Instagram sau să cauți soluții online. Dar nu aș pune prea multe speranțe în această problemă minoră.