Da, poate sa te dea in judecata daca i-ai adus injurii fara niciun temei. Eu cred, oricum, ca a spus asta doar ca sa te sperie. Totusi, cel mai bine e sa ii explici ce-au facut colegii tai si ca nu este vina ta, si de asemnea spune-le si parintilor, ca sa stie la ce sa se astepte. Sunt slabe sanse sa inceapa intr-adevar un proces, pentru ca procesele costa timp si bani, si multa lume se feresc de ele.
Din cate stiu eu nu cred ca poate sa te dea in judecata doar fiindca ai trimis "hate mail"....cred ca in cel mai rau caz o sa ti se suspende email-u pentru 2-3 saptamani. Si chiar daca te poate da in judecata nu cred ca o sa isi iroseasca bani pe avocat, etc. doar fiindca a primit un mesaj "urat", i-ai explicat ca nu tu ai fost cea care a trimis mesaju, daca nu intelege inseamna ca are cateva probleme...
Stai fara griji iti poti dezactiva oricand contul si spune ca ti-a fost hackuit ..chiar daca ai dat tu mesajul, eu in locul tau i-as mai trimite vreo 2-3
Daca se deschide un proces poti spune ce ai spus si aici.In acest caz cred ca se poate verifica de unde a fost postat mesajul si daca ti-au furat contul o incurca rau de tot in cazul in care au varsta legala de a merge la parnaie.