| Vraciu2016 a întrebat:

Am primit un mesaj de La BT Carduri cum ca s-a instituit o poprire pentru (aici e un cod) suma 100.00 RON info: Administrarea Finantelor Publice. Ce inseamna asta? Nu am avut nici o amenda sau ceva de platit, si am folosit cardul doar pentru plati online si la magazin. Ma poate ajuta cineva?

Si cat e suma aia? un milion sau o suta de milioane?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Noi n-avem de unde sti pentru ce s-a infiintat poprirea, afli doar de la organul care a infiintat-o, asa ca intereseaza-te acolo.
Nu iti pot face poprire tie pentru datoriile tatalui tau, de genul amenzilor sau impozitelor.

| Vraciu2016 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc pentru raspuns! In legature cu 100.00 RON cat inseamna? Sunt 10 milioane sau un milion? Multumesc!

| Ioandelasal a răspuns (pentru Vraciu2016):

Suma este de 100 lei noi, respectiv 1 milion lei vechi (1 leu nou egal cu 10.000 lei vechi).
P.S. Au trecut peste 11 ani de la denominarea leului si tot in lei vechi socotesti?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu nu stii cat inseamna 100 ron?

Daca e pusa de catre Finante e o amenda ceva neplatita.

Mergi la banca si te informezi

| Vraciu2016 explică (pentru suntserios):

Stiu dar am vazut cele doua zerouri de dupa o suta si m-am speriat. Faza este ca eu nu am amenzi happy

| Vraciu2016 explică:

Am uitat sa mentionez ca am doua carduri. unul activ si altul inactiv. Cel inactiv l-am facut pe numele tatalui. El mai are niste datorii dar la BCR (posibil sa nu fie doar de la eie). Intrebare este daca asta are legatura cu doriile lui si s-au pus pe acel cont deoarece are datele lui