Salutare!
Observ ca este o situatie din aia...supunerea la decizia majoratitatii.
Intrebare : Esti proprietar in blocul respectiv sau locuiesti cu chirie?
Daca esti proprietar, ai toate drepturile sa iti instalezi ce serviciu de internet doresti. Si daca vrei sa iti transformi apartamentul in club de noapte sau sala de gaming, e fix problema ta.
Eu iti recomand sa faci o plangere si cu siguranta vei avea castig de cauza pentru ca nu afecteaza cu nimic integritatea si structura cladirii, nu furi de la nimeni nimic, nu deranjezi pe nimeni cu nimic.
Daca ei sunt suficient de incuiati la minte sa faca circ pentru asa ceva, fii tu inteligent.
O seara buna!
Stai linstit, ca a venit Romtelecom in blocul meu, a venit la mine la usa, sa imi vand serviciile lor. Voiam sa renunt la RDS, ca m-au suparat cu niste chestii, si am zis ca OK, vreau net de la voi. Intre timp, am renuntat la RDS.
Cand au venit aia de la Romtelecom, mi-au zis ca oops, nu e porturi. Adica, avem fibra, avem tot ce ne trebuie, dar nu se poate. Sunt extrem de incompetenti, mai bine te duci la RDS.
Probabil ca se vor rezolva aceste probleme. Toate aceste firme sunt niste hoti inca. Toti nemultumitii care i-au dat in judecata au castigat.
Telekomul este frumos la inceput ca toate celelalte, apoi te vei trezi cu niste facturi pana peste cap. Asta le ste politica, agresiva. Ca sa aiba salarii mari, toti forteaza dincolo de limita legii contractele si facturile si nu prea ai cer face, decat judecata, de care nu avem noi nevoie, (ei stiu asta), si cadem in plasa!
Sper sa se rezolve in curand.