| NoNameX0X a întrebat:

Am sa va povestesc ceva apoi o sa pun cateva intrebari. Deci. Azi ma uitam pe Facebook si am gasit un videoclip amuzant cu unu care se juca cu un scaun de rotile si l-am trimis la niste prieteni spunandu-le "uite-l pe tactu in copilarie". Acum unul din acei prieteni a inceput sa injure si sa faca urat ca de ce zic eu de tasu si nu stiu ce. Eu i-am zis sa se potoleasca ca nu are de ce sa reactioneze asa ca e doar o gluma. Tinand cont ca el injura in permanenta de familie si nu ii zic nimic(tineti cont ca afara nu comenteaza la mine pentru ca ii e frica). Acum dupa ceva timp imi spune alt prieten(e adevarat ce mi-a spus pentru ca mi-a dat si sms cu ce a vorbit cu el)ca a vorbit ala cu tasu si ca vrea sa ma prinda sa ma bata(tasu aluia). Tatal lui e politist.Acum intrebarile mele sunt :
1. Daca da in mine poate sa il degradeze sau chiar sa isi piarda serviciul?
2.Ce se intampla daca fac certificat medicolegal dupa ce m-a agresat(posibil grav)
3. Daca ma agreseaza si fac plangere(cu parintii) impotriva tatalui sau si e politist, scapa?(evident totul daca ma agreseaza.)
P.S Sunt minor (15 ani).
Funda!

Răspuns Câştigător
| xTanno a răspuns:

Avand in vedere faptul ca tu esti minor, acel politist nu doar ca risca sa isi piarda locul de munca insa risca sa fie trimis dupa gratii. Adresarea unui minor de catre un civil "civil= om in afara legii" duce la inchisoare mai ales el fiind un organ de politie risca inchisoarea daca te agreseaza. Insa, cel mi sigur este faptul ca acel copil doar a vrut sa il sperie pe prietenul tu care ti-a trimis SS iar tatal acelui baiat care e politist, este un om matur care nu se coboara la mintea copiilor. "Copii astazi se cearta, maine se impaca" Stai linistit nu o sa patesti nimic, iar daca te va agresa, depui o plangere si risca sa ramana dupa gratii. Sper ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca te loveste poti sa-i faci plangere penala pentru infractiunea de lovire si alte violente si, daca este condamnat, isi poate pierde serviciul.
Nu cred ca o sa faca asta.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca e politist, presupun ca cunoaste si legile. Te poate da in judecata (mai exact pe parintii tai) si poate cere daune morale, chiar insemnate.

| NoNameX0X explică:

Bula cu ce sa ma dea in judecata?

| Bula a răspuns (pentru NoNameX0X):

Pentru jignire in public.