Ti-am raspuns doar pentru ca voiam sa te ajut, n-am nevoie de funda . NU cred ca e nevoie sa duci copie sau ceva de genul.Amenda apare platita in baza lor de date, iar in cazul in care ai nevoie urgenta de acte eliberate si amenda nu apare in evidenta ca platita, poti foarte simplu sa le areti chitanta. Cei de la sectie sunt cei care ti-au dat amenda, ce se intampla mai departe depinde de stat sa zic asa.Mult succes si putine amenzi
Daca nu platesti amenda in 30 de zile aceasta va fi trimisa la organul fiscal local si pusa in executare silita.
Daca n-ai primit procesul verbal de contraventie atunci iti va fi trimis acasa.
Sigur e 30 de zile acuma nu mai stiu ce sa mai cred pentu ca am fost la fisc si mi-a spus ca nu am termen si la sectie mi-a spus 30 de zile nu stiu ce sa mai cred. Si daca o platesc in 30 de zile o sa mai primesc ceva acasa?
Daca o platesti nu mai ai ce primi acasa.
In 24 sau 40 de ore nu stiu exact cat platesti doar jumate din amenda.in caz contrat platesti amenda in totalitate, nu cred ca are un termen anume dar oricum nu exagera deoarece vei primi instiintari acasa si in ultima instanta va fi adaugata la impozit sau ceva in genu. nu vei putea beneficia de eliberare de acte oficiale pana nu esti la 0.stima
Ti-am raspuns doar pentru ca voiam sa te ajut, n-am nevoie de funda . NU cred ca e nevoie sa duci copie sau ceva de genul.Amenda apare platita in baza lor de date, iar in cazul in care ai nevoie urgenta de acte eliberate si amenda nu apare in evidenta ca platita, poti foarte simplu sa le areti chitanta. Cei de la sectie sunt cei care ti-au dat amenda, ce se intampla mai departe depinde de stat sa zic asa.Mult succes si putine amenzi
N-o platesti in 24 de ore, se dubleaza, nu-ti vine nimic acasa, doar o regasesti la Administratia Financiara.
florida33 întreabă: