Pentru ca nimanui din politica nu le pasa de tara asta si traiul populatiei, pe ei ii mananca sa aiba cat mai mult in buzunar! Asta e marea problema si nici nu cred ca a fost altfel vreodata. Suferim consecintele altora, pacat ca tara e frumoasa, iar ei o distrug...
Lucrurile merg atât de prost în țară asta pentru ca tuturor politicienilor din parlament li se rupe de noi ăștia care muncim ca proștii pentru 1200 lei. Muncim o lună de zile și cheltuim salariul luat în 2 3 zile achitând datoriile si... gata banii. Mult succes
Foarte bun raspunsul. Pentru ca nu mergem la vot. La ultimele alegeri prezenta la vot a fost 40%. Restul... a fost la munte, la mare, tineretul a fost acasa ca le-a dat guvernul calatorie mocca cu trenul si atunci la ce sa mearga ei la vot. Au alte treburi mai importante de facut.
Acum traim cum ne-am ales.
Cum le-a dat Guvernul gratuitate cu trenul inainte de alegeri?
Da, La alegeri studentii au putut merge acasa gratuit cu trenul pentru a putea vota.
Au mers acasa moca dar nu au votat. sau cel putin nu au votat toti.
Pai nu e rau ca le-a dat gratuitate. Rau e ca nu au votat. Puteau sa voteze cu oricine ar fi vrut ei, doar sa voteze. Atunci cand ai o prezenta la vot de 70-80% atunci poti sa spui ca ai un guvern ales de popor. Cand la noi merg 40% iar la tineret este sub acest procent atunci de ce sa te plangi ca tara merge prost?
Tocmai asta zic si eu, imi pare rau daca am inteles gresit ce ai spus.
Cand nimeni nu va mai merge la vot. Sa plece toti acasa ca nu fac nimic pentru prostime. Atunci va fi semnalul ca trebuie schimbat sistemul. https://www.youtube.com/......tps?/watch
Toate tarile care zici tu au probleme si sunt in regres. Ro a experimentat 50 de ani comunismul iar acum a luat capitalismul care s-a dovedit si acesta o porcarie si e ajuns la capatul posibilitatilor si e in cadere libera. Apoi directia este spre fascism, spre neomarxism in toata lumea. Si tu vrei sa repari Romania. ha ha.
Degeaba nu merge nimeni la vot pentru că tot o sa meargă bătrânii idioți și comuniști plătiți de PSD la vot.
ROMANIA,cand auzim Romania ne gandim la o tara frumoasa cu oameni simpatici, darnici dar din pacate coruptii o transorma intr-o ghiena cu gunoi public!
Mai intai ca lucrurile in tara noastra nu merg asa de prost. Cine ti-a spus asta? In trei sferturi din tarile lumii lucrurile merg mai prost decat la noi.
In alt doile rand ce inseamna sa fii in rand cu tarile civilizate? Ce te face sa crezi ca intarile asa zis civilizate curge lapte si miere?
Nu neaparat idioti, dar foarte naivi si manipulati. Partidul psd ii mentine intr-o viata de rahat, dar o data la doi ani le da niste zahar ca sa mearga sa voteze cu ei.
Asta tine de fiecare, sa nu se lase manipulat, sa se informeze ca doar avem net si sa voteze partidul care e cel mai bun pentru el. Nu ca vine psd-ul si ii da o punga de ulei, psd care dupa ce sunt votati """""""legitim""""""", da? legitim, preiau puterea si rastoarna tara pentru nevoile lor.
Orice este bun in afara de Psd (si satelitii sa-i, alde si pru parca), dovediti ca fura ca in codru si acum creeaza ordonante inutile ca sa anuleze consecintele, practic dand liber la furt.
Eu te-am intrebat altceva, cu totul altceva...sau intelegi doar ce vrei? In al 2-lea rand, cum s-a dat liber la furt?
Eu nu pot sa iti zic ce partid ar fi mai bun. Informeaza-te pe internet. Dar ca idee orice in afara de psd.
In al 2-lea rand, prin respectivele ordonante - sau tentative de ordonante - vor sa isi scape coruptii fundul de consecinte. Direct sau indirect, ofera incredere altor persoane, ca sa fure si ei la randul lor.
Pai cum sa ma informez pe internet? Referitor la ce? Acum, te rog sa-mi explici cum s-a legalizat furtul prin acele ordonante.
In primul rand, intri pe google. Tastezi partide, nume de politicieni, fapte de coruptie, intreaba-ti parintii, bunicii, in cazul in care nu sunt fanatici unui partid.
Acea ordonanta gratia faptele de coruptie pana in 199.999 lei, daca nu ma insel. Poti sa cauti si sa te informezi si despre ea.
Pai te inseli amarnic. Acea ordonanta dispunea sa nu se urmareasca penal faptele sub 200.000 lei, ci sa se faca UN PROCES IN CIVIL, iar prejudicul sa fie platit conform Codului Muncii, atentie, prejudiciul nu insemna furt, furtul era incadrat in continuare in codul penal si se pedepsea in continuare cu inchisoarea. Stii ca PSD-ul e rau, dar nu stii de ce.
Fie cum spui tu, insa era clar că erau intenții rele in respectiva ordonanța din moment ce au declarat-o la ora 22 și au publicat-o in monitorul oficial după miezul nopții. Ai naibii insomniaci
Explica-mi de ce conteaza ora, eu nu vad sensul, oricum intra in vigoare peste 10 zile.
Era în regulă la ora respectiva daca era vorba de o urgenta națională, de viață și de moarte.
UnchiulRamiz întreabă: