| Madalin2004 a întrebat:

Salut,TPU!

Am si eu o intrebare
Un bun prieten de al meu,a fost oprit de politie alaltaseara,acesta neavand permis de conducere,a fost dus la sectie,unde politia a deschis dosar penal
Acesta face ore de condus in perioada asta
Intrebarea este,daca ia permisul pana îi dă sentința, ce se intâmplă?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se intampla ca permisul ii va fi anulat, indiferent ce pedeapsa primeste si nu va mai putea sustine examinarea decat dupa i perioada de 6 luni de la executarea pedepsei (daca este cu executare) sau 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare (daca pedeapsa este cu suspendarea executarii).

| darrio2007 a răspuns:

Nu stiu daca va mai fi acceptat la examenul pentru permis.

| Simpatic a răspuns:

Asta se intampla cand te grabesti si te urci la volan fara sa detii permis de conducere

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

S ar putea să îl anuleze judecătorul.

| dullcat a răspuns:

Nu conteaza, in momentul in care a fost prins nu avea carnet.Totusi, una e sa mergi cu cineva care are carnet si sa zici ca te invata persoana cutare, prin locuri mai retrase fata de oras, alta e sa mergi de unul singur.Cum s-a intamplat de fapt?

| Dismally a răspuns:

Nu conteaza daca ia sau nu permisul intre timp, se intampla acelasi lucru: inchisoare intre 1 si 5 ani.

| ioana748 a răspuns:

Stiu pe cineva intr o situație asemănătoare. Un vecin. Acesta a luat permisul dupa un eveniment asemanator cu cel descris de tine si conduce bine mersi. Insa nu stiu ce a mai facut cu procesul, dar acum este in Germania si a venit cu masina de curand cand a murit mama lui si era liber la condus ca pasarea cerului.
De la caz la caz, cum o fi norocul.
Bafta si sa fiti responsabili.

| LisaJulie a răspuns:

Cum mai sa te urci fără permis la volan? Voi aveți impresia ca e o joaca? Câți ani avea prietenul tău?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca acel"prieten" esti chiar tu, tu ai fost prins la volan fara permis, asa nebun esti? Poate nu il vei mai lua niciodata si asta ar fi foarte bine.

| Madalin2004 explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu sunt eu
Eu am fc azi pe 11 mai un an de permis!