| Alex323423 a întrebat:

Salut TPU, am si eu o problema care mi s-a intamplat ieri la scoala si am fost amenintat cu politia etc etc.
Well mie imi plac mult animeurile si preferatul meu este death note, eu ce m-am gandit cu alt prieten la fel hai sa facem un caiet ca in death note. Cine stie serialul stie, bun si acolo erau cativa profesori unde toata clasa auscris acolo. Era lista de 10 persoane sau 9 nu mai stiu, nu il mai am si eu am avut un accident foarte grav. Nu intru in detalii, dar doamna de romana a inceput sa rada si sa ma ia peste picior la accidentul meu. Am suferit peste 10 fracturi foarte grele care au durat peste 8 ore operatie, ma rog si eu stau in banca cu cel mai bun prieten al meu si el stie cat am suferit. El mi-a cerut death noteul si a scris-o acolo si a facut semnul swastica care era facut si gresit. Din cate stiu legea zice nu avem sa il facem public daca e intr-un caiet ceva pentru tine paint si alte metode de a il face nu e nimic.Doamna m-a amenintat ca imi scade nota la purtare la 1 si ma exmatriculeaza si se duce la politie de la ala care eu nu l-am publicat... plus ca mi-a incalcat intimitatea si ea a inceput sa arate peste tot, deci practic ea a publicat, ce sa fac? Ajutor

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui in ce clasa esti si varsta.
Spune aceasta si o sa-ti dau un raspuns concret.

| Yuoia a răspuns:

Ah, cum stiti voi de intimitate, dar nu stiti de disciplina. Mai ales in scoala!