| Vladutz1986 a întrebat:

Am si eu o problema : La mine pe scara se plateste caldura la gramada adica degeaba ne-am pus calorimetre acum cativa ani. Cand s-a facut sedinta pe scara nu am fost de acord dar cica trebuiesc doar 70'% din locatarii unei scari sa fie de acord pentru a se plati caldura la gramada.Mie nu imi convine pentru ca sunt plecat mai toata ziua si inainte "faceam economii" dadeam drumul la caldura doar cand eram acasa si plateam in jur de 450 de lei pe luna, acum platesc in jur de 900-1000 de lei pe luna si nu imi convine sa platesc caldura altora...Intrebarea mea este : este adevarat ca trebuiesc sa fie de acord doar 70 % din locatarii unei scari? Si daca nu unde pot sa ma duc sa fac plangere impotriva administratorei?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Adunarea generala a asociatiei de proprietari poate lua hotarari cu majoritate (jumatate plus 1) din numarul proprietarilor.
Reclamatie impotriva administratorului poti face la primarie, la compartimentul sau persoana care se ocupa cu asociatiile de proprietari.

| Vladutz1986 explică (pentru Ioandelasal):

Adica ma pot obliga pe mine sa platesc de doua ori mai mult decat consum?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Vladutz1986):

N-am spus ca te poate obliga. Daca tu crezi ca platesti prea mult poti refuza o parte din suma sau ai calea unei actiuni in justitie.

| mgtow a răspuns:

Omule tu poti face debransare la caldura daca vrei aici nu intra acordul lor, acum daca ar fi vecinii de acord sa puneti gaz pe scara si sa nu mai folositi centrala ar fi bine apoi fiecare cu necazul lui la factura. Cu izolatia si un calorifer electric nu mori iarna.