Raspunsuri serioase ai si primit,doar ca tu nu vrei sa le accepti. Vrei sa vina careva sa fie de acord cu tine,cred ca atunci o sa fii ok, dar nu rezolvi oricum nimic.
Ti-am spus relatiile dintre tari is diferite economic, cultural etc, nu exista ca o tara sa aiba exact aceleasi relatii cu toate tarile.
Stiind chestia asta nici nu mai are rost sa intrebi de ce e asa pentru o tara si altfel pentru alta tara.
Uite de aia, cas relatii diferite, nu-i vorba de discriminare ce spui tu.In situatia ta ecxacta n-a fost nimeni,nu vad cine sar duce la cuca macaii sa faca acolo facultate
Dar in situatia ta, adica un cetatean din alta tara sa fie favorizat fata de altul da is cazuri balamuc, iar raspunsul ala e ste ce ti-am scris mai sus.
Sint reguli diferite pentru fiecare tara in parte.
Multi pe aici, intrebau, sa faca facultate in RO apoi sa pelce in Canada, in America? Eu le zic sa nu faca acolo pentru ca ajunsi unde vor diploma nu-i recunoscuta.
Si iti si zic de ce.Stiu f bine de aici din america. Tiam zis veneau africanii si indienii cu dimplome de la ei si aveau joburi aici. Piana cand au facut scandal cei de aici, au spus ca un cenatean american da zeci de mii de dolari pe scoala, vine indianu care face faculattea la el moca sau cu 2-3 sute si le ia joburile.
Unde pui ca is si slabi ca pregatire, asa ca statele unite gata le-au inchis robinetu.
Dar aveau anumite intelegeri cu statele alea. Daca venea un roman cu diploma de medic aici, nu eu recunostea, ala lucra asisten, trebuia sa mai ia ceva cursuri bla bla, povesti lungi ca apoi sa devina medic sa poata profesa.
Deci is reguli nu lege batuta in cuie.Deci tu cu scoala ta facuta la cucuietii din vale nu o sa te bage nimeni in sama nicaeri, odata pentru ca scoala aia e nu slaba, este f slaba, apoi na auzit nimeni de cucuietii din vale
FreddieM întreabă: