In Romania nu este legal, dar in unele tari de religie islamica este legal. Probabil era un strain.
De unde stii ca erau soții? Scria pe fruntile lor?
Poate una era soția, fiica si sora unuia dintre ei.
De unde știi că era căsătorit cu toate? Oricum probabil nu era căsătorit în Ro. Dar da, musulmanii au zero respect pentru femei așa că...
Dar totuși vezi pe străzi. Ce vezi pe străzi? De unde îți rezultă că e musulman? E brunet? Poartă lepedeu pe el?
Nu e legala in Romania o astfel de casatorie, dar doar in sensul ca statul nu o recunoaste, atat. Nu este ceva sanctionabil. Daca cineva dintr-o tara musulmana vine in Romania cu sotiile sale, dpdv legal e doar un barbat care a venit cu niste femei, nimic mai mult.
Nu confunda mere cu pere.
Oricărui cetățean străin, care este de o altă confesiune religioasă i se respectă întocmai religia sa.
Interdicția din România, se aplică strict cetățenilor români care au confesiunea religioasă creștină: ortodox, catolic, protestant, pocăiți.
Dar, celorlalți cetățeni cu o altă confesiune religioasă, li se acceptă, tolerează dogmele, preceptele lor religioase.
Iar, referitor la religia islamică, da se acceptă existența mai multor neveste, dar și acolo sunt condiții, reguli, nu este permis oricum, oricui să aibă mai multe neveste.
Nu știu, dar s-a umplut București de ei, sincer îmi pare rău pentru Europa, că vin atâtea rebuturi aici, și da, în România asa ceva este ilegal și poți face închisoare
Si ai si nu ai dreptate, daca acele rebuturi sunt oameni cinstiti sunt bineveniti, fii atent stii cati romani sunt la furat prin tari straine? cate prostituate si cati proxeneti?
Stii cati etnici rromi sunt pe ajutoare sociale si alte indemnizatii in tari cu legislatie proasta care ofera beneficii unor infractori? cati rromi muncesc legal in afara oare? dar cati fura sau cersesc.
Si nu sunt rasist, doar zic adevarul.
Stii cine sunt pentru mine adevaratele rebuturi? ucrainienii care au venit cu portbagaje pline de euro, in masini de lux si stau pe banii tarii mele in chirie si mancare asigurate de noi cetatenii! Astia pentru mine sunt rebuturi, nu niste amarati de pakistanezi, indieni, etc care vin si ei sa castige o paine.
Indienii sunt hinduisti
Ca caracter nu e diferenta intre aia si voi
Da,dar nu are relevanta in aceasta speta, etnia sau religia, si la noi romanii, ortodoxia este majoritara dar asta nu ne face pe toti sa fim in aceeasi religie sau sa respectam ce ne invata religia.
Daca vrei sa iti dau un exemplu de anti-hrist actual care este tot ortodox si mai merge si la biserica, ti-l spun, se numeste Putin, dusmanul democratiei, si tara lui este formata preponderent tot din ortodocsi.
Indiferent in ce religie esti conteaza cum esti ca individ, daca esti infractor vei fi infractor indiferent cum te afisezi sau ce motive religioase iti tatuezi etc
Așa zicea și Europa de Vest de noi până nu de mult.
Eu nu am spus că Românii sunt perfecți, noi nu suntem, dar problema noastră sunt Tziganii, deoarece majoritatea faptelor urate ei le fac.
De acord cu tine, insa sunt si putini tigani care sunt in regula
am aceeasi problema cu aceasta minoritate dar nu pot sa ascund adevarul, am copilarit langa 3 familii de tigani romanizati, 2 dintre familii sunt genul pungasilor sau muncitorilor prin afara, dar 1 baiat dintr-o familie a iesit medic si toti din familia lui sunt cu scoala si oameni cumsecade!
Avem tigani parlamentari sau europarlamentari, tigani medici, tigani in toate domeniile, catareata Andra este tiganca de exemplu!
Nu toti tiganii sunt la fel!
Adi1987 întreabă: