| papys44 a întrebat:

an o mare problema. Eu am un grup de prieteni mare. Pintre ei sunt si 2 fete Iulia si Ioana (nu sunt usa de biserica). Dar la noi in grup bineinteles de copii de 10-17 ani vine mereu o fetita mica gingasa, si vesela de 5 ani si jumatatecare nu are tocmai cea mai buna familie:tatal ei este plecat in Canada; mama ei umbla prin cluburi pentru (hmmhmm)sa o faca cu unii. dar cei doi sunt despartiti si Fetita de 5 ani pe care o cheama alexandra sta cu bunicii si unchiul ei.Pe bunasa abia daca o intereseaza daca alexandra a mancat sau daca e imbracata bine cand iese la joaca, bunicul ei o tot bate de cate ori o prinde si doar unchiul ei o iubeste si ii mai ia cate ceva.Pt alexandra unchiul ei este ca un tata. Dar sa revenim la subiect despre cele 2 fete:Iulia si Ioana.Azi fetita a venit afara sa se joace cu noi dar noi eram pe patura si jucam carti si pe ea nimeni nu o baga in seamasi ea se suia pe noi sa se joace. Ioana a luat-o pe Alexandra in scara de bloc si i-a dat chiloteii jos doar ca s-a urcat pe ia si a lasat-o plangand pe scara ma tarziu vine Iulia si ii face la fel. Fetita plangea, tremura, suspina pe scara. Mie mi-a fost o mila de ea cum nu mi-a fost niciodata de nimeniAm incercat sa ii explic fetitei ca ele nu au mai multa minte ca ea si ca trebuia sa le lase impace sa joace carti si sa imi spuna mie sa ma joc cu ea. Avand in vedere siituatia fetitei voi ati fi facut la fel ca Ioana si Iulia. Eu unul nu.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Copile proaste, pun pariu ca si ele ar fi facut la fel in locul ei, daca nu ar fi primit atentia pe care o vroiau oh go on.Cateodata nu-mi vine sa cred cat de mare e prostia in lumea astastraight face, cum sa-si bata joc de o copila de 5 ani, nu mai au minte? raised eyebrows

| Ingerash a răspuns:

Nu,normal.Biata fetita...

| Andarock a răspuns:

---> Ioana si Iulia au procedat foarte foarte foarte urat cu biata Alexandra. Si mie acum ca mi-ai povestit de ea imi este foarte mila.
---> Trebuie sa o bagi in seama, sa te joci cu ea, deoarece este un copil sarman cu o copilarie foarte grea.
---> Trebuie sa o ajuti cat poti. Daca ai ceva haine care nu`ti mai trebuie si ti`s mici, da`ile Alexandrei, crede`ma ca o sa se bucure foarte tare!

---> Sper ca te-am ajutat! puppy dog eyes
---> Trebuie sa vorbesti cu Ioana si cu Iulia si sa le spui ca nu a fost frumos ceea ce au facut! Treebuie sa le spui ca daca nu se cumpintesc, prietenia voastra se va rupe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,e bine sa fi milos in situatii din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, m-a intristat sad.

Un gest ORIBIL! Oare fetele alea s-ar putea pune in loc saracei fetite? Daca as fi fost in locul tau, le-as fi dat si eu chilotii jos si pe langa asta si o bataie sa se invete minte. Vai, ce cretine, nu se poate asa ceva.

| Meryem027 a răspuns:

Cati ani au fetele astea doua? E clar ca, chiar nu au minte, avand in vedere ca fac asa cu o fetita de doar 5 anisori, cunoscandu-i si situatia! Sa fac la fel? Nu as fi facut niciodata, chiar daca nu ar fi avut situatia asta, insa mai ales daca fetita e deja bulversata din cauza familiei.Iti dai seama, ea in voi cauta putina alinare, pentru ca acasa e asa cum e, la varsta si mentalitatea ei nu vrea decat sa se simta bine 2-3 ore cu voi,astfel incat sa se bucure si ea de copilarie, sa uite de bataile bunicului sau de indiferenta bunicii.Of, saraca fetita! Imi dau seama cam ce sentiment o fi avut, vazandu-se mica si neputincioasa in fata fetelor alea care sunt absolut groaznice! Rusine sa le fie, ca se comporta in stilul acesta cu copii, fara mila si fara gandire! Ma bucur ca ai incercat sa-i explici, dar iti dai seama ca ea tot afectata a fost.Asta-i lumea! Si cand te gandeste ca fetita respectiva nu are nici mama, nici tata...

| sceptic a răspuns:

Eu nu as fii facut asta indiferent de situatie. dar da, atat le duce capulhappy

| AdinaELA a răspuns:

Buna! Imi pare rau ca exista astfel de persoane! Cu siguranta prietenele tale au procedat complet gresit, mai ales avand in vedere situatia micutei Alexandra! La varsta ei, fetita are tendinta de a sta mai mult cu fetele si cred ca asta e motivul pentru care nu a apelat la tine sa va jucati. Offf! E o situatie dificila, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. Daca o vezi prin preajma voastra, incearca sa o bagi si pe ea in seama.Ar fi frumos sa-i cumperi niste culori si un caiet si cat timp va jucati voi carti sa-si faca de lucru, dar mai arunca cate un ochi la ea. Cat despre cele doua prietene, mi se pare inuman ce au facut. Vorbeste cu ele, explica-le si invata-le sa se joace si cu cea mica macar putin. Daca nu vor intelege, nu insista pentru ca sunt, cu siguranta, niste persoane dificile si fara suflet de la care Alexandra nu va avea ce invata! Multa bafta si ma bucur ca mai exista persoane ca tine carora sa le pese de cei din jur!

| WTFuck a răspuns:

Bineinteles ca nu, as fi facut ca cele 2 fete care nu au inima cum sa faca asa ceva mi-e sincer mila de povestea trista a fetei chinuite eu te-as sfaitui sa stai cu ea chiar daca e mica ...nu prea isi merita soarta sincer dar sunt sigura ca o sa fie si pentru ea ceva bun in viata asta si cei, care au chinuit-o vor plati scump (mai ales bunicul ei, mama sa si cele 2 fete). Sincer nu pot sa cred ca niste fete pot sa aiba o asa rautate cum sa ii dea pantalonii jos in scara blocului ...eu zic sa o faci sa inteleaga sa ii mai alini durerea sau in cel mai rau caz sa anunti protectia copilului sau sa vb cu un adult sa o faca happy

| vampiressa a răspuns:

Eu iubesc foarte mult copii si credeti-ma ca oricat de murdari ar fi, sau pot sa fie din aia de pe strada eu ii bag in seama si ma joc cu ei.Si nu as fi facut si nu as face niciodata asta. Fetele astea 2 au probleme mari daca au putut sa faca asa ceva unui copil de 5 ani. Daca ai ocazia poti sa le spui parintilor lor, pentru a-si lua masuri pana nu e prea tarziu.

| UseR4EveR a răspuns:

straight facestraight face
atata am de spus!

| speedrouch a răspuns:

Dupa mine cred dupa cum ai spus ca cele 2 sunt fara minte si ce i-au facut ele fetitei aia ar fi trebuit sa le faceti si voi lor.Si sa nu le mai bacati in seama o vreme sa zicem 1 saptamana.

| Mellyssa999 a răspuns:

Alea 2 is niste handicapate. scuze expresia dar e adevarul. Cum sa ii facii asa ceva unei fetite? Nu e omenesc sa faca asa ceva, eu in locul tau le-as fi batut big grin.

| RbD a răspuns:

Eu nici asa. Nesimtite fetele.Isi bat joc de un copil care e nevionavat la urma urmei. S-ar juca si ea. Cu siguranta duce lipsa de iubirea parintilor. Daca ei nu i-au oferit-o, de ce sa ne batem joc de sarmana fetita care e nevinovata? Apreciez gestul tau.