| CaTTaLLiNN a întrebat:

as dori sa stiu ce se intampla cu punctele de penalizare pe care le-am acumulat.In octombrie 2puncte si 6 in martie.Ce se intampla cu fiecare? Se dubleaza? Cel mai bun raspuns FUNDA

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Punctele de penalizare se aduna si atunci cand o sa faci 15 puncte o sa-ti fie suspendat dreptul de a conduce (in termeni populari suspendat permisul) pe o perioada de 30 de zile.
Ar fi trebuit sa stii asta.

| CaTTaLLiNN explică (pentru Ioandelasal):

Asta stiam si eu.Din cate am inteles de la uni dupa noul cod rutier cele luate in intervarul de 6luni de la luarea primelor puncte urmatoarele se dubleaza, asta vreau sa stiu eu daca este adevarat sau nu

| Ioandelasal a răspuns (pentru CaTTaLLiNN):

Nu exista inca un nou Cod rutier, in vigoare este acum OUG 195/2002, republicat in 2006, cu md. si compl. ulterioare. Sunt doar propuneri de modificare a acesteia, in prezent aflate in Parlament.
Deocamdata nu este adevarata povestea cu dublarea punctelor si nici nu cred ca va fi, legea trebuie sa fie aceeasi pentru toti.

| lpavel a răspuns:

Banuiesc ca te referi la carnetul de soferi, ca nu ai mentionat...
Nu stiu exact dar la nu stiu cate puncte iti confisca carnetul si va trebui sa dai examen din nou! Deci atentie! Bafta!