| Iambadboy a întrebat:

Astăzi am avut un conflict cu cineva in public, la care se afla un polițist civil, m-a chemat, mi-a luat datele și mi-a spus sa ma prezint la sediu ca o sa imi dea amenda, daca nu ma prezint ce de v-a intampla?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu te prezinti se pot intampla 2 lucruri:
1.Iti trimite procesul-verbal de contraventie acasa.
2.Se prezinta celalalt si face plangere penala impotriva ta pentru lovire sau alte violente si vei avea dosar penal, in functie de ce vor declara si martorii prezenti la conflict.

| Iambadboy explică (pentru Ioandelasal):

Păi faza este ca cealălaltă persoană nu a depus plângere, a fost un polițist în civil când a fost conflictul, si m-a luat doar pe mine, m-a dus la colegii lui, mi-au luat datele si au zis ca peste 3 zile sa ma duc la secție, mentionez ca au gresit cand au scris numele meu. El fiind cu "E" si ei au scris cu "I", plus de asta am sub 18 ani si este prima abatere

| Ioandelasal a răspuns (pentru Iambadboy):

Atunci nu o sa patesti mare lucru, cel mult te pot amenda cu amenda de la 100 lei la 500 lei. Daca ai martori ca nu tu ai inceput atunci poti face plangere contraventionala, daca te amendeaza.

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Probabil ti-o va trimite acasa si o sa ti-o mareasca de nu mai rau.Nu ar trebui sa te impui in fata legi deoarece sti bine si tu ca si daca ai facut ceva grav si daca ai facut ceva nesemnificativ ei o sa te arda urat daca nu te supui legi

| Iambadboy explică (pentru Freya1):

Nu este ceva grav, faza este ca nu eu am dat primul deci aș putea spune că a fost legitim aparare

| Freya1 a răspuns (pentru Iambadboy):

Da da ei o sa spuna ca daca te-a lovit trebuia sa depui plangere nu sa dai ca noi avem legi tampite si nu tare exista legitima aparare. Daca ti-a luat datele stiu cine esti